Libnet.ro
UNICEF

08:16

Orban: Vom deconta din fonduri europene toate lucrarile de modernizare a instalatiilor ca sa fie conforme

Adevărul Adevărul,
Orban: Vom deconta din fonduri europene toate lucrarile de modernizare a instalatiilor ca sa fie conforme

Primul ministru Ludovic Orban sustine ca Guvernul intentioneaza sa deconteze din fonduri europene lucrarile de refacere a instalatiilor de alimentare cu oxigen, astfel incat acestea sa fie conforme cu normele in vigoare. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban anunta decontarea din fonduri europene a lucrarilor de refacere a instalatiilor de alimentare cu oxigen din spitale

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni seara ca Guvernul vrea sa deconteze din fonduri europene refacerea instalatiilor de alimentare cu oxigen din unitatile medicale. Seful Executivului a precizat ca a avut.

Raluca Turcan, despre investitiile facute la Spitalul Judetean din Sibiu: Am decontat achizitionarea de aparatura medicala de aproximativ 13 milioane de euro din fonduri europene

Intrebata despre investitiile care s-au facut la Spitalul Judetean din Sibiu, in contextul in care judetul se confrunta cu cea mai mare rata de incidenta a cazurilor, vicepremierul Raluca Turcan a preciat.

10 milioane in fonduri europene, ingropate intr-un spital din Teleorman: ce a patit managerul spitalului

Cand vine vorba de fonduri europene, de cele mai multe ori, ai crede ca sunt destul de greu de furat. Cu toate acestea, 10 milioane de lei au fost alocate unui spital in care nu s-a intamplat.

BVB Scaderi pe linie pentru indici, in ton cu deprecierile din pietele europene

Plasament privat cu 8,6% din actiunile TeraPlast, la un pret cu 11,21% sub referinta Toti Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au avut scaderi in sesiunea de tranzactionare de ieri, in ton cu scaderile din pietele europene, intr-un context in care optimismul din jurul progreselor privind dezvoltarea unui vaccin impotriva Covid-19 incepe sa se estompeze, conform CNBC. Indicele BET, al celor mai tranzactionate saptesprezece actiuni de la BVB, cu exceptia SIF-urilor, a coborat cu 0,8%, la 8,977,75 puncte, in timp ce indicele compozit BETPlus a coborat cu 0,79%, pana la 1. 342,85 de puncte.

ORBAN, DESPRE ELIBERAREA DIN FUNCTIE A SUBPREFECTULUI DE SIBIU: Raspunsul il puteti vedea in rata de infectare

Premierul Ludovic Orban a declarat, intrebat despre eliberarea din functie a subprefectului de Sibiu, Rares Macrea, ca raspunsul se poate vedea in rata de infectare cu SARS-CoV-2 inregistrata la nivelul judetului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )