Libnet.ro
UNICEF

10:30

ORBAN, DESPRE ELIBERAREA DIN FUNCTIE A SUBPREFECTULUI DE SIBIU: Raspunsul il puteti vedea in rata de infectare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ORBAN, DESPRE ELIBERAREA DIN FUNCTIE A SUBPREFECTULUI DE SIBIU: Raspunsul il puteti vedea in rata de infectare

Premierul Ludovic Orban a declarat, intrebat despre eliberarea din functie a subprefectului de Sibiu, Rares Macrea, ca raspunsul se poate vedea in rata de infectare cu SARS-CoV-2 inregistrata la nivelul judetului. continuă pe Ziarul Bursa

Ana Iorga, despre cliseele din romana actuala

Ana Iorga a vorbit la rubrica Pe cuvant, despre cliseele din romana actuala si a semnalat cateva exemple folosite in discursul presei. Ion Voiculescu mi-a semnalat formularea: Avem parte de. Foarte buna, incepem cu ea. Dar completez si eu lista cu: Mai mult decat atat, si asta pentru ca, pe masura si asta nu e tot.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, despre carantinare: Daca vom ajunge in situatia de a fi necesara, nu vom ezita sa luam decizii in acest sens

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat ca Raed Arafat va merge la Sibiu si la Alba Iulia pentru a discuta cu autoritatile de acolo inainte de a se lua o decizie cu privire la carantinarea celor doua.

Subprefectul judetului Sibiu a fost demis din functie (VIDEO)

In ziua in care este asteptata o decizie finala in privinta carantinarii orasului Sibiu, suprefectul judetului a fost demis! O alta informatie importanta venita din aceasta parte a tarii, este aceea ca.

Ludovic Orban, despre lipsa apei calde in unele cartiere din Capitala: Primarul general a gasit o solutie impreuna cu Ministerul Economiei

Premierul Lodovic Orban a oferit joi, n cadrlul unei vizite de lucru la Transgaz, noi detalii despre amplul program de reabilitare a retelei de termoficare din Bucuresti, cu ajutorul fondurilor europene.

LUDOVIC ORBAN, DESPRE BUGETUL DE STAT PENTRU ANUL 2021: Nu vom creste taxele si impozitele

PNL nu intentioneaza sa creasca taxele si impozitele in anul 2021, ci doreste creionarea unui buget bazat pe crestere veniturilor in urma unei colectari eficiente a actualelor taxe si impozite catre bugetul de stat, a afirmat premierul Ludovic Orban, in plenul Camerei Deputatilor, la Ora prim-ministrului.

Raed Arafat, despre situatia din Sibiu: La incidenta de 11 la 1000 de locuitori, nu mai vorbim de focar, ci de o transmitere comunitara intensa (VIDEO)

Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat a fost intrebat in cursul zilei de vineri, a fost intrebat care sunt focarele de COVID-19 din Sibiu si de unde ar fi putut porni raspandirea noului coronavirus la nivelul.

Orban, despre populismele PSD: Voiau sa dea 3 salarii la pensionare, 3 salarii la casatorie si 6 salarii la angajare

Parlamentarii PSD parca au innebunit, dand pe banda rulanta tot felul de sporuri sau bonusuri la pensionare, casatorie sau angajare, fara a putea spune de unde, din ce cont sunt luati acesti bani, a declarat premierul Ludovic Orban la Realitratea Plus.

Ludovic Orban, despre alegerile parlamentare: Marea majoritate a tarilor sunt deschise la organizarea de sectii de votare. Pana acum, foarte putine state pun restrictii

Premierul Ludovic Orban a precizat, joi, ca majoritatea statelor in care exista comunitati numeroase de cetateni romani si-au aratat deschiderea fata de organizarea de sectii de votare pentru alegerile.

Madalina Adam, profesoara de la Medicina ajunsa virala pe internet, a fost suspendata din functie (VIDEO)

Profesoara de la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti, care a avut un comportament deviat fata de studentii sai, cerandu-le sa i se adreseze intr-un anumit mod, a fost.

Ministrul Mediului, despre poluarea din Capitala: Bucurestiul este printre putinele capitale sau poate singura unde inca exista incalzire rezidentiala cu lemne de foc, asa cum se intampla la 1700

Mircea Fechet, ministrul Mediului, a mentionat ca, printre principalele surse de poluare din Capitala se afla bucurestenii care inca ard lemne pentru a se incalzi, la fel ca in anii.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )