Libnet.ro
UNICEF

19:15

Ordin de protectie provizoriu, emis pe numele unui barbat care si-a agresat sotia

Adevărul Adevărul,
Ordin de protectie provizoriu, emis pe numele unui barbat care si-a agresat sotia

Un barbat suspectat ca si-a agresat sotia este cercetat de politisti pentru violenta in familie, pe numele acestuia fiind emis si un ordin de protectie provizoriu. continuă pe Adevărul

Arad: Cadavrul unui barbat, posibil al unui fugar care a impuscat un padurar, gasit in padure (surse)

Cadavrul unui barbat, aflat in stare avansata de putrefactie, a fost gasit de politisti, marti dupa-amiaza, intr-o padure de langa Gurahont, iar surse judiciare afirma ca sunt indicii ca ar fi vorba de urmaritul general Valentin Tamas, disparut de sapte luni, dupa ce a fost condamnat pentru ca a impuscat un padurar, relateaza Agerpres.

Descoperire socanta intr-un cimitir din Mures: Trupul unui barbat, gasit dezgropat, cu urme de zgarieturi

Mai multi localnici au facut o descoperire socanta, intr-un cimitir din Golesti, judetul Mures. Trupul unui barbat a fost gasit in afara mormantului, langa sicriul care era acoperit de zgarieturi,.

Fratele huliganilor care au omorat in bataie un om pe sosea, la fel de violent: si-a batut crunt prietena si i-a spart nasul unui barbat

Doi frati din comuna argeseana Merisani au fost arestati la sfarsitul lunii iunie dupa ce au omorat in bataie un om in trafic. David Tudorici, fratele celor doi arestati, este la fel de violent: si-a batut mar prietena, i-a spart nasul unui barbat si este judecat pentru tentativa de omor.

Cadavrul unui barbat, gasit intr-o padure de langa Arad. Politistii au inlemnit cand si-au dat seama cine ar putea fi

Cadavrul unui barbat, aflat in stare avansata de putrefactie, a fost gasit de politisti, marti dupa-amiaza, intr-o padure de langa Gurahont, iar surse judiciare afirma ca sunt indicii ca ar fi vorba de.

Trump a postat pe Twitter fotografia unui caine care a participat la raidul impotriva lui Baghdadi

Presedintele american Donald Trump a postat luni pe Twitter fotografia unui caine care i-a insotit pe militarii americani in raidul din weekend care a dus la moartea liderului gruparii Statul Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, relateaza Agerpres.

CAZ MEDICAL RAR: Organismul unui barbat produce singur alcool(VIDEO)

Un caz medical rar a fost descoperit in Statele Unite, dupa un control in trafic. Un barbat a fost prins de politie in stare de ebrietate desi nu bause nimic. Omul a aflat ulterior ca organismul sau produce.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,244 seconds )