Libnet.ro
UNICEF

08:32

Ordonanta Militara 4 a fost publicata in Monitorul Oficial

România Liberă România Liberă,
Ordonanta Militara 4 a fost publicata in Monitorul Oficial

Ordonanta Militara nr. 4 privind masuri de prevenire a raspandirii COVID-19 a fost publicata in Moni. continuă pe România Liberă

Cum se acorda somajul tehnic suportat de stat. Procedura a fost modificata si e in Monitorul Oficial. Vezi ce pasi trebuie sa faci

Ordonanta privind somajul tehnic suportat de stat OUG 30) a fost modificata printr-o noua ordonanta. Astfel, s-a renuntat la nevoia de a scoate acel certificat pentru situatii de urgenta de la Ministerul Economiei pentru a beneficia de aceasta facilitate. in plus, s-a extins aria de aplicare a acestuia si modul de acordare a sumelor respective. Stim ca multi experti contabili si specialisti in fiscalitate au fost sunati in permanenta de catre antreprenori pentru a beneficia mai repede. Problema este ca ordonanta a fost modificata de Guvern si a venit cu o noua procedura. De joi, de la adoptarea de catre Guvern, ochii au fost pe Monitorul Oficial. Abia astazi s-a publicat. Nervii tuturor celor afectati au fost intinsi la maxim, ceea ce e normal.

Ordonanta privind amanarea platii ratelor a fost intoarsa de la Monitorul Oficial pentru a fi imbunatatita Va fi rediscutata in sedinta Guvernului de astazi

Ordonanta de Guvern privind suspendarea platii ratelor pe o perioada de pana la 9 luni a fost retrasa de la publicarea in Monitorul Oficial. Contactat de HotNews. ro, Antonel Tanase, secretarul general al Guvernului, a spus ca va fi rediscutata in sedinta Executivului de astazi, de la ora 17. Ordonanta va fi rediscutata deoarece Guvernul a primit mai multe semnale din partea clientilor bancilor, persoane fizice si juridice. Pentru noua forma a actului normativ vor fi avute in vedere aceste observatii.

Ordonanta militara 4 din 2020. Document oficial de la Ministerul Afacerilor Interne

Ministerul Afacerilor Interne a publicat, duminica, 29 martie 2020, ordonanta militara 4 din 2020 care prevede noi masuri pentru combaterea raspandirii infectarilor cu coronavirus in Romania.

Hotararea Guvernului de a prelungi licentele 3G ale Orange si Vodafone in schimbul achitarii la buget a 60 milioane de euro s-a publicat in Monitorul Oficial

Hotararea Guvernului de a prelungi licentele 3G ale Orange si Vodafone pana la data de 31 decembrie 2031 in schimbul achitari la bugetul de stat a 60 de milioane de euro a fost publicata luni, 30 martie, in Monitorul Oficial. Cei doi operatori trebuie sa achite acum cate 30 milioane de euro pana marti, 31 martie, data la care le expirau licentele. Prin Hotararea de Guvern, adoptata cu intarziere in 26 martie, s-a decis si prelungirea licentelor 3G si 4G ale Telekom si RCSRDS, care vor plati cumulat 50 de milioane de euro. Vezi in articol cate milioane de cartele 3G si 4G sunt active in aceste retele, conform ANCOM.

Ce nu mai ai voie sa faci incepand de acum. Ordonanta militara nr. 4, aprobata. Toate interdictiile noi

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca urmeaza o noua ordonanta militara, a patra. Pana acum, au fost date trei ordonante militare, care au ingradit libertatile de miscare ale romanilor. UPDATE: Marcel Vela: Sunt cele mai dure masuri din Romania din ultimii zeci de ani. Va asiguram ca masurile se pot ridica atunci cand se .

Autoritatile pregatesc o noua Ordonanta militara. Ce masuri ar putea fi impuse

Antena 3 a prezentat primele detalii despre ce ar putea prevede noua Ordonanta Militara pe care o pregatesc autoritatile.

Guvernul a retras de la Monitorul Oficial OUG privind amanarea ratelor

Cabinetul Orban a retras de la publicarea in Monitorul Oficial a OUG privind amanarea de la plata a .

Au sfidat in ultimul hal Ordonanta Militara! Un barbat din Gorj a fost plimbat in lesa prin oras. Imaginile video au ajuns pe mana politiei

Imagini tulburatoare au fost filmate in orasul Bumbesti-Jiu, din judetul Gorj, unde un barbat a fost surprins plimband un alt barbat in lesa. Acest gest deplasat se explica in contextul in care cetatenilor li se permite sa iasa afara doar pentru a face cumparaturi sau a-si plimba animalul de companie. Imaginile postate pe Facebook au .

Este prevazut in ordonanta militara 4. Ce trebuie sa existe in fiecare bloc. Administratorii risca amenzi uriase

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat duminica masurile dispuse in ordonanta militara 4. Ce trebuie sa asigure administratia publica locala la toate intrarile in blocuri, de marti, 31 martie? Administratorii risca amenzi uriase. Ordonanta militara 4. Ce trebuie sa existe in fiecare bloc Ministrul Vela a transmis duminica masurile dispuse in ordonanta militara nr.

Vlad Voiculescu, reactie dura dupa Ordonanta militara. Cum ramane cu procedurile proaste?

Fostul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, a comentat duminica seara pe o retea sociala cu privire la masurile dispuse in Ordonanta Militara, potrivit carora medicii nu pot refuza pacientii la internare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )