Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ordonanta privind alegerile anticipate va fi publicata in Monitorul Oficial cand va decide premierul- Ionel Danca

Hotnews Hotnews,
 Ordonanta privind alegerile anticipate va fi publicata in Monitorul Oficial cand va decide premierul- Ionel Danca

Seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca, a declarat joi ca ordonanta de urgenta privind organizarea alegerilor anticipate, una dintre cele 25 de OUG-uri aprobate saptamana trecuta, va fi trimisa spre publicare la Monitorul Oficial cand va decide premierul Ludovic Orban. continuă pe Hotnews

Ordonanta privind alegerile anticipate nu se stie cand va fi trimisa la Monitorul Oficial

Ordonanta de Urgenta privind organizarea alegerilor anticipate, adoptata de Guvernul Orban acum o sa.

UPDATE Victor Costache: Ordonanta de Urgenta privind spitalele private a fost publicata in Monitorul Oficial

Ordonanta de Urgenta care prevede ca pacientii cu boli cronice - care sufera de boli cardiovasculare, cancer, diabet, boli neurologice, tuberculoza, HIVSIDA - dar si cei care reprezinta urgente medicale, vor putea fi tratati si in spitalele private a fost publicata miercuri dupa-amiaza in Monitorul Oficial, a anuntat ministrul Sanatatii, Victor Costache. Dupa anuntul ministrului, ordonanta nu era insa disponibila in forma electronica pe care o publica Monitorul Oficial. Aceasta a fost publicata in cursul serii de miercuri. Cum vei putea sa te tratezi la spital privat fara sa scoti bani din buzunar. Tot ce trebuie sa stii despre tratamentele pe care statul promite ca le va plati integral la privat.

Ordonanta de Urgenta privind reforma in sanatate a fost publicata in Monitorul Oficial

Ordonanta de Urgenta privind reforma in sanatate a fost publicata, miercuri seara, in Monitorul Oficial. Ordonanta, care prevede liberalizarea programelor nationale de sanatate, a fost criticata de medici, specialisti si politicieni.

Victor Costache: Ordonanta de Urgenta privind spitalele private a fost publicata in Monitorul Oficial

Ministrul Sanatatii, VIctor Costache a anuntat ca ordonanta de urgenta ce liberalizeaza accesul spitalelor private la programele nationale de sanatate a fost publicata in Monitorul Oficial miercuri dupa-amiaza.

Tarom si Complexul Energetic Oltenia vor putea primi ajutoare de stat. OUG privind acordarea lor a fost publicata in Monitorul Oficial

Ordonanta de Urgenta privind acordarea unor ajutoare de stat de salvare este una dintre cele 25 aprobate saptamana trecuta, care a fost publicata marti in Monitorul Oficial. Actul normativ prevede acordarea unor imprumuturi din Trezorerie de 195 milioane lei catre companiei Tarom si de 2,2 miliarde lei catre Complexul Energetic Oltenia. Daca nu o dadeam n. r. OUG), atunci aveam sanse 99% ca sa se inchida acele companii, a declarat zilele trecute ministrul Economiei Virgil Popescu.

Trotinetele electrice nu mai au voie pe trotuar. OUG cu noile reguli de circulatie cu trotinetele electrice a fost publicata in Monitorul Oficial

Ordonanta care modifica OUG nr. 1952002 privind circulatia pe drumurile publice, care cuprinde printe altele si regulile de circulatie cu trotinetele electrice, a fost publicata in Monitorul Oficial.

Trotinetele electrice nu mai au voie pe trotuar. OUG cu noile reguli de circulatie cu trotinetele electrice, publicata in Monitorul Oficial

Ordonanta care modifica OUG nr. 1952002 privind circulatia pe drumurile publice, care cuprinde printe altele si regulile de circulatie cu trotinetele electrice, a fost publicata in Monitorul Oficial.

OUG care impiedica Exxon sa vanda oricui participatia din Marea Neagra are nevoie de aviz CSAT pentru a fi publicata in Monitorul Oficial

Una dintre cele 25 de Ordonante de Urgenta aprobate saptamana trecuta se refera la modificarea Legii Petrolului. insa aceasta nu a fost inca publicata in Monitorul Oficial fiindca are nevoie de avizul Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT), potrivit informatiilor HotNews. ro. A fost aprobata cu mentiunea ca trebuie obtinut acest aviz. Scopul OUG este de a impiedica Exxon sa vanda catre rusii de la Lukoil.

Ordonanta eronata, publicata in Monitorul Oficial

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat ca ordonanta privind decontarea transportului elevilor publicata marti in Monitorul Oficial nu este cea aprobata de Guvern in sedinta din 4 februarie 2020, ci o varianta initiala care ulterior a fost schimbata.

Controversata OUG pe Sanatate, publicata in Monitorul Oficial

Ordonanta prin care serviciile medicale suportate din Fondul unic de Asigurari Sociale se pot derula atat prin furnizori publici, cat si prin furnizori privati a fost publicata in Monitorul Oficial.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )