Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ordonanta privind granturile acordate IMM-urilor, publicata in Monitorul Oficial

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ordonanta privind granturile acordate IMM-urilor, publicata in Monitorul Oficial

Guvernul a publicat, astazi, in Monitorul Oficial, ordonanta de urgenta 1302020 privind sprijinul financiar acordat din fonduri europene nerambursabile, aferente Programului Operational Competitivitate 2014-2020, in contextul crizei provocate de Covid-19. continuă pe Ziarul Bursa

Programul Noua Casa a fost lansat: Legea a fost publicata in Monitorul Oficial

Programul Noua Casa a fost publicat in Monitorul Oficial. Fostul program Prima casa, transformat apoi in O familie, o casa si devenit acum Noua casa, va avea doua plafoane: de 70. 000 si.

Locuitorii oraselor poluate ies la pensie mai devreme. Hotararea a fost publicata in Monitorul Oficial

Lista oraselor in care locuitorii se pot pensiona mai devreme, fara a fi penalizati, a fost extinsa. Potrivit unei hotarari publicate in Monitorul Oficial, cetatenii din 27 de localitati pot beneficia de.

Ordonanta cu ajutoarele de stat de 1 miliard Euro pentru PFA si IMM, in Monitorul Oficial. Punctajul la granturile de 200.000 Euro pentru firme

Guvernul a publicat joi in Monitorul Oficial ordonanta de urgenta prin care se vor acorda ajutoare din fonduri europene in valoare totala de 1 miliard de euro persoanelor fizice autorizate, microintreprinderilor si firmelor mici si mijlocii, pentru iesirea din criza coronavirus COVID-19. Ordonanta de ugenta 1302020 cuprinde si anexele cu codurile CAEN eligibile pentru fiecare categorie de sprijin, precum si punctajul pentru proiectele prin care se vor acorda granturile destinate IMM-urilor, de pana la 200. 000 de euro pentru investitii.

Programul Noua casa a fost publicat in Monitorul Oficial

Programul O familie, o casa, fosta Prima casa, s-a transformat in Noua casa apoi a fost publicat miercuri in Monitorul Oficial.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )