Libnet.ro
UNICEF

14:45

Ordonanta de Urgenta care instituie taxa pe lacomie a fost publicata n Monitorul Oficial. Ce prevede actul normativ

Hotnews Hotnews,
 Ordonanta de Urgenta care instituie taxa pe lacomie a fost publicata n Monitorul Oficial. Ce prevede actul normativ

Ordonanta de Urgenta privind noile masuri fiscale care vor fi aplicate de la 1 ianuarie, inclusiv vestita taxa pe lacomie pentru banci, a fost publicata sambata in Monitorul Oficial. continuă pe Hotnews

Ordonanta de urgenta care introduce taxa pe lacomie a fost publicata in Monitorul Oficial

Ordonanta cu masurile fiscal-bugetare pentru anul 2019 a fost publicata, sambata, in Monitorul Oficial. PNL pregateste o scrisoare catre Avocatul Poporului pentru a face o sesizare la Curtea.

Ordonanta de Urgenta privind noile masuri fiscale a fost publicata in Monitorul Oficial

Ordonanta de Urgenta privind noile masuri fiscale, inclusiv taxa pe lacomie pentru banci, a fost publicata sambata in Monitorul Oficial. Noile prevederi vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2019.

Oficial: Taxa pe lacomie si celelalte masuri aplicate multinationalelor au fost publicate in Monitorul Oficial

Controversata Ordonanta de urgenta care prevede suprataxarea bancilor in functie de cresterea ROBOR, dar si a companiilor din energie si telecomunicatii, precum si plafonarea pretului la gazele naturale din productia interna a fost publicata sambata in Monitorul Oficial, cu aplicare de la 1 ianuarie.

Ordonanta de Urgenta privind noile masuri fiscal-bugetare a fost publicata in Monitorul Oficial

Ordonanta de Urgenta adoptata de Guvern pe 21 decembrie privind noile masuri fiscal-bugetare care vor intra in vigoare la 1 ianuarie a fost publicata, sambata, in Monitorul Oficial. Ordonanta de Urgenta.

E OFICIAL: Ce CRESTERI de venituri si ce NOI TAXE se aplica de la 1 ianuarie 2019! Tocmai a fost PUBLICATA Ordonanta supravietuirii...

Ordonanta de urgenta privind aplicarea unor masuri fiscal-bugetare incepand cu data de 1 ianuarie 2019 a fost publicata, sambata, in Monitorul Oficial. Printre prevederi se numara: - majorarea de la 1.

Oficial: Romanii se pot retrage din Pilonul II de pensii. Care sunt conditiile impuse

Ordonanta de Urgenta care impune taxa pe lacomie si suprataxarea companiilor din energie si telecomunicatii contine si prevederi legate de retragerea din Pilonul II de pensii private obligatorii. Documentul a fost publicat astizi in Monitorul Oficial si va intra in vigoare la 1 ianuarie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )