Libnet.ro
UNICEF

19:45

Ordonanta de Urgenta privind noile masuri fiscale a fost publicata in Monitorul Oficial

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ordonanta de Urgenta privind noile masuri fiscale a fost publicata in Monitorul Oficial

Ordonanta de Urgenta privind noile masuri fiscale, inclusiv taxa pe lacomie pentru banci, a fost publicata sambata in Monitorul Oficial. Noile prevederi vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2019. continuă pe Wall-Street Ro

Ordonanta de Urgenta privind noile masuri fiscal-bugetare a fost publicata in Monitorul Oficial

Ordonanta de Urgenta adoptata de Guvern pe 21 decembrie privind noile masuri fiscal-bugetare care vor intra in vigoare la 1 ianuarie a fost publicata, sambata, in Monitorul Oficial. Ordonanta de Urgenta.

Teodorovici, despre Ordonanta privind noile masuri fiscale: Presiuni au fost foarte mari, pna n ultima clipa, sa nu se adopte

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a sustinut, sambata, ca s-au facut presiuni foarte mari pentru ca Ordonanta privind noile masuri fiscale, inclusiv vestita taxa pe lacomie pentru banci, sa nu fie data.

Ordonanta de Urgenta care instituie taxa pe lacomie a fost publicata n Monitorul Oficial. Ce prevede actul normativ

Ordonanta de Urgenta privind noile masuri fiscale care vor fi aplicate de la 1 ianuarie, inclusiv vestita taxa pe lacomie pentru banci, a fost publicata sambata in Monitorul Oficial.

Ordonanta de urgenta care introduce taxa pe lacomie a fost publicata in Monitorul Oficial

Ordonanta cu masurile fiscal-bugetare pentru anul 2019 a fost publicata, sambata, in Monitorul Oficial. PNL pregateste o scrisoare catre Avocatul Poporului pentru a face o sesizare la Curtea.

OUG privind noile taxe, publicata in MO

Ordonanta de urgenta adoptata de Guvern in 21 decembrie, seara, prin care se introduc noile taxe a fost publicata, astazi, in Monitorul Oficial. Masurile intra in vigoare la 1 ianuarie 2019.

E OFICIAL: Ce CRESTERI de venituri si ce NOI TAXE se aplica de la 1 ianuarie 2019! Tocmai a fost PUBLICATA Ordonanta supravietuirii...

Ordonanta de urgenta privind aplicarea unor masuri fiscal-bugetare incepand cu data de 1 ianuarie 2019 a fost publicata, sambata, in Monitorul Oficial. Printre prevederi se numara: - majorarea de la 1.

Industria gamblingului isi anunta posibila iNCHIDERE datorita ORDONANTEI care a introdus taxa pe lacomie

Ordonanta de urgenta privind o serie de masuri fiscale, adoptatape 21 decembrie, risca sa introduca industria gamblingului intr-un colaps, se arata intr-o analizaa Pokernews. com, care citeazanb.

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )