Libnet.ro
UNICEF

22:00

Oreste Teodorescu, audiat la DIICOT Ploiesti in dosarul Cocaina pentru VIP-uri: Cineva incearca sa-mi contureze o imagine de Pablo Escobar

Adevărul Adevărul,
Oreste Teodorescu, audiat la DIICOT Ploiesti in dosarul Cocaina pentru VIP-uri: Cineva incearca sa-mi contureze o imagine de Pablo Escobar

Jurnalistul Oreste Teodorescu s-a prezentat luni, 16 iulie, la sediul DIICOT Ploiesti pentru a fi audiat in dosarul Cocaina pentru VIP-uri, in care sunt cercetate mai multe vedete, printre care creatorul de moda Razvan Ciobanu sau manelistul Elis Armeanca. continuă pe Adevărul

Oreste Teodorescu, audiat la DIICOT Ploiesti, in dosarul Cocaina pentru VIP-uri

Jurnalistul Oreste Teodorescu s-a prezentat, luni, la sediul DIICOT Ploiesti. Acesta va fi audiat, cel mai probabil, in dosarul Cocaina pentru VIP-uri, in care sunt cercetate mai multe vedete, printre care se afla si creatorul de moda Razvan Ciobanu, dar si manelistul Elis Armeanca.

Oreste Teodorescu, audiat la DIICOT Ploiesti ntr-un dosar de trafic de droguri. Razvan Ciobanu si Elis Armeanca, suspecti n cauza

Jurnalistul Oreste Teodorescu s-a prezentat, luni, la sediul DIICOT Ploiesti, unde a fost audiat intr-un dosar de trafic de droguri de risc si mare risc in care creatorul de moda Razvan Ciobanu si cantaretul cunoscut sub numele de Elis Armeanca au calitatea de suspecti, relateaza Agerpres.

Oreste Teodorescu, audiat la DIICOT in dosarul Droguri pentru VIP-uri

Cunoscutul jurnalist Oreste Teodorescu s-a prezentat luni dimineata in fata procurorilor de la DIICOT Ploiesti pentru a fi audiat in dosarul de trafic si consum de droguri in care sunt implicate si mai multe.

inca o vedeta, audiata in dosarul Cocaina pentru VIP-uri

Dezvaluri de ultima ora in dosarul Cocaina pentru VIP-uri. Creatorul de moda Razvan Ciobanu, stilistul Raluca Badulescu si manelistul Elis Armeanca au ajuns in fata procurorilor, iar maine va fi audiat.

DEZVALUIRI din dosarul Cocaina pentru VIP-uri: Vedetele, PACALITE de traficanti cu droguri indoite cu paracetamol si cofeina(VIDEO)

Dezvaluiri tragicomice in dosarul Cocaina pentru VIP-uri. Vedetele autohtone de televiziune precum Raluca Badulescu sau creatorul de moda Razvan Ciobanu au fost pacalite de traficantii de droguri cu.

DEZVALUIRI din dosarul Cocaina pentru VIP-uri: Vedetele, PACALITE de traficanti cu droguri indoite cu paracetamol si cofeina (VIDEO)

Dezvaluiri tragicomice in dosarul Cocaina pentru VIP-uri. Vedetele autohtone de televiziune precum Raluca Badulescu sau creatorul de moda Razvan Ciobanu au fost pacalite de traficantii de droguri cu.

Oreste Teodororescu, audiat la DIICOT Ploiesti

Oreste Teodorescu va fi audiat, luni, la DIICOT,in dosarul Cocaina pentru VIP-uri. in fata procurorilor au fost deja Raluca Badulescu si creatorul de moda Razvan Ciobanu, care are calitatea de suspect.

Oreste Teodorescu, despre implicarea n dosarul Cocaina pentru VIP-uri: Este o facatura!

Jurnalistul Oreste Teodorescu afirma ca asa-zisa lui implicare in dosarul droguri pentru vedete este o facatura si va actiona in judecata pe oricine furnizeaza informatii false, spunand totusi ca a fost chemat luni la Ploiesti, acolo unde DIICOT a retinut trei persoane pentru trafic de droguri, scrie Mediafax.

Trei persoane, retinute de DIICOT in dosarul cocainei pentru VIP-uri

Trei persoane au fost retinute de procurorii DIICOT in dosarul cocainei pentru VIP-uri. Mai multe vedete din showbizz au fost audiate de procurorii anti-mafia intr-un dosar legat de trafic si consum de.

Cercul suspectilor se mareste in dosarul cocaina pentru VIP-uri

Noua persoane, printre care si creatorul de moda Razvan Ciobanu, apar pe lista persoanelor banuite ca au cumparat si au consumat droguri. Alte vedete au fost audiate doar ca martor. Reteaua de trafic de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.216 seconds )