Libnet.ro
UNICEF

22:00

Organizatia Natiunilor Unite a deschis o ancheta privind presupusele atacuri chimice in Siria

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Organizatia Natiunilor Unite a deschis o ancheta privind presupusele atacuri chimice in Siria

Organizatia Natiunilor Unite ONU) a deschis o ancheta privind presupusele atacuri chimice ale regimului sirian impotriva unor localitati controlate de catre rebeli, a anuntat astazi Comisia internationala de ancheta privind Siria, mandatata de catre ONU. continuă pe Ziarul Bursa

Dragnea vrea comisie parlamentara de ancheta privind SPP, pentru ca ancheta la nivelul Comisiei de aparare din Senat ar fi o gluma

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, care in ultima perioada a lansat o serie de atacuri la adresa directorului SPP, Lucian Pahontu, sustine infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta privind SPP, pentru ca ancheta la nivelul Comisiei de aparare din Senat, propusa de PNL, ar fi o gluma.

Dragnea vrea o comisie de ancheta privind activitatea SPP

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca se impune initierea unei comisii de ancheta privind SPP, precizand totodata ca el va merge la orice comisie va fi chemat.

Se impune o comisie de ancheta privind SPP

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca se impune initierea unei comisii de ancheta privind SPP, precizand totodata ca el va merge la orice comisie va fi chemat.

Ancheta privind accidentul de munca de la Mina Lupeni a fost finalizata. Conditiile in care au murit cei doi mineri

Ancheta demarata de Inspectoratul Teritorial de Munca Hunedoara dupa moartea minerilor din Mina Lupeni a fost finalizata. Accidentul de munca care a avut loc in octombrie 2017 a fost considerat cel mai mare din.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )