Libnet.ro
UNICEF

23:15

Organizatiile medicilor de familie, scrisoare deschisa catre Klaus Iohannis

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Organizatiile medicilor de familie, scrisoare deschisa catre Klaus Iohannis

Organizatiile reprezentative ale medicilor de familie au transmis, astazi, o scrisoare deschisa presedintelui Klaus Iohannis in care il informeaza ca medicii de familie sunt in conflict deschis cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS) si cu Ministerul Sanatatii MS) pentru probleme profesionale si financiare si ca exista posibilitatea sa nu mai poata fi asigurata Asistenta Medicala Primara, potrivit News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Organizatiile medicilor de familie, scrisoare deschisa catre Klaus Iohannis

Organizatiile reprezentative ale medicilor de familie au transmis, joi, o scrisoare deschisa presedintelui Klaus Iohannis in care il informeaza ca medicii de familie sunt in conflict deschis cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si cu Ministerul Sanatatii pentru probleme profesionale si financiare.

Klaus Iohannis a promulgat Legea prin care se infiinteaza Avocatul Copilului

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, Legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 35/1997 privind organizarea si functionarea institutiei Avocatul Poporului, prin care se infiinteaza Avocatul.

Klaus Iohannis sesizeaza CCR asupra legii pentru aprobarea OUG 96/2016

Presedintele Klaus Iohannis a trimis astazi Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 96/2016 pentru modificarea si completarea unor acte normative in domeniile educatiei, cercetarii, formarii profesionale si sanatatii, motivand ca a fost adoptata de Parlament cu incalcarea Constitutiei.

Klaus Iohannis participa vineri la sedinta CSM: Tactica presedintelui in cazul Legilor Justitiei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis participa vineri la sedinta Consiliului Superior al Magistraturii CSM), in care se va alege o noua conducere, anunta Administratia Prezidentiala. De asemenea, la sedinta.

Klaus Iohannis a promulgat bugetul pe 2018: Decidentii politici si guvernamentali sa nu repete greselile sau tentatiile unor politici exuberante

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat miercuri legea bugetului de stat si legea bugetului asigurarilor sociale de stat, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei prezidentiale. Seful statului.

Legea bugetului pe 2018 a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a emis miercuri un decret de promulgare a Legii Bugetului de stat pe anul 2018. Plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului au votat, in data de 22 decembrie,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )