Libnet.ro
UNICEF

05:00

Legea bugetului pe 2018 a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Legea bugetului pe 2018 a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a emis miercuri un decret de promulgare a Legii Bugetului de stat pe anul 2018. Plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului au votat, in data de 22 decembrie,. continuă pe Antena3

Iohannis, avertisment dur la Guvern dupa ce a promulgat Legea bugetului: Constructia bugetului este lipsita de estimari si calcule credibile privind impactul unor masuri asumate

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat miercuri Legea bugetului de stat si Legea bugetului asigurarilor sociale, dar a lansat o serie de avertismente dure la adresa guvernului si coalitiei PSD-ALDE, potrivit unui comunicat de presa. Iohannis semnaleaza vulnerabilitati ale bugetului pe 2018, aratand ca proiectia unei cresteri a incasarilor din TVA de 16% este una mult prea optimista.

Iohannis a promulgat Legea bugetului de stat pe 2018, insa critica PSD: Proiectia unei cresteri a incasarilor din TVA de 16% este una mult prea optimista

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat miercuri, Legea bugetului de stat. Seful statului atrage insa atentia asupra unor vulnerabilitati ale bugetului anului 2018 si asupra provocarilor cadrului fiscal-bugetar actual, avand in vedere ca Romania are nevoie de un buget credibil si echilibrat, care sa urmareasca in mod consecvent mentinerea obiectivelor fundamentale de stabilitate macroeconomica, predictibilitate si sustenabilitate fiscal-bugetara.

Klaus Iohannis a promulgat bugetul pe 2018: Decidentii politici si guvernamentali sa nu repete greselile sau tentatiile unor politici exuberante

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat miercuri legea bugetului de stat si legea bugetului asigurarilor sociale de stat, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei prezidentiale. Seful statului.

Legea care modifica OUG privind organizarea si functionarea ANRE, promulgata

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 33/2007 privind organizarea si functionarea Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei.

Mesajul lui Klaus Iohannis de Anul Nou

Presedintele Klaus Iohannis a transmis romanilor un mesaj de felicitare cu ocazia Anului Nou, in care spune ca 2017 a fost un an al incercarilor, in care societatea si-a demonstrat.

Ce fac de Revelion Klaus Iohannis, Liviu Dragnea sau Mihai Tudose

Presedintele Klaus Iohannis isi va petrece Revelionul in Sibiu, el fiind asteptat la miezul noptii in Piata Mare. Premierul Mihai Tudose a ales sa sarbatoreasca noaptea dintre ani la.

Klaus Iohannis lauda protestele de strada anti-PSD, in mesajul de Anul Nou adresat romanilor (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis duminica, 31 decembrie a. c. , traditionalul mesaj adresat romanilor cu prilejul Anului Nou. Seful statului afirma ca anul 2017 a fost un an al.

inca o lege de importanta majora, promulgata de Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 33/2007 privind organizarea si functionarea Autoritatii.

2017 a fost un an al incercarilor, in care societatea romaneasca si-a demonstrat pe deplin atasamentul fata de valorile democratiei

Presedintele Klaus Iohannis a transmis romanilor, astazi, un mesaj de Anul Nou, in care spune ca 2017 a fost un an al incercarilor, in care societatea romaneasca si-a demonstrat pe deplin maturitatea si atasamentul fata de valorile democratiei, iar viitorul ne va pune in fata unor noi provocari.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )