Libnet.ro
UNICEF

20:30

Organizatorii asigura ca Jocurile Olimpice de la Tokyo vor avea loc, in ciuda starii de urgenta

Hotnews Hotnews,
 Organizatorii asigura ca Jocurile Olimpice de la Tokyo vor avea loc, in ciuda starii de urgenta

Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Tokyo au insistat, vineri, asupra faptului ca marele eveniment polisportiv planetar, amanat cu un an din cauza coronavirusului, se va desfasura asa cum este prevazut, in aceasta vara, in ciuda declararii starii de urgenta de catre guvernul japonez, informeaza AFP. continuă pe Hotnews

Organizatorii asigura ca Jocurile Olimpice de la Tokyo vor avea loc

Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Tokyo au insistat, astazi, asupra faptului ca marele eveniment polisportiv planetar, amanat cu un an din cauza coronavirusului, se va desfasura asa cum este prevazut, in aceasta vara, in ciuda declararii starii de urgenta de catre guvernul japonez.

Calendarul WTA: Ce turnee vor avea loc inainte de Wimbledon - Patru competitii importante au fost confirmate

Circuitul profesionist feminin de tenis WTA) si-a oficializat calendarul competitional pana la turneul de la Wimbledon 28 iunie-11 iulie).

JOCURILE OLIMPICE: Dick Pound, cel mai vechi membru al CIO, vrea prioritate pentru sportivi la vaccinare

Canadianul Dick Pound, cel mai longeviv membru al Comitetului International Olimpic CIO), a declarat miercuri ca sportivilor ar trebui sa li se acorde prioritate pentru vaccinul impotriva coronavirusului pentru a permite organizarea Jocurilor Olimpice de la Tokyo, amanate cu un an din cauza pandemiei de Covid-19, scrie rtbf. be.

Cipru intra in lockdown din 10 ianuarie. Persoanele vor avea voie sa paraseasca locuinta de doua ori pe zi, cu motive justificate

Autoritatile din Cipru vor institui un lockdown, incepand din 10 ianuarie, pentru a limita raspandirea noului coronavirus, a anuntat ministrul cipriot al sanatatii, vineri. Este pentru a doua oara cand.

Romania, initiativa probabil unica in lume. Ce rol vor avea preotii in vaccinare

Pentru ca vor sa fie mai eficiente, autoritatile din Botosani cer ajutorul preotilor pentru a-i convinge pe oameni sa se vaccineze. Chiar Prefectura a decis sa discute aceasta strategie cu reprezentantii Protopopiatelor pentru a-i lamuri pe enoriasi ca vaccinul este cea mai buna cale de imunizare si de lupta cu SARS-CoV-2.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2502 seconds )