Libnet.ro
UNICEF

01:05

Organizatorii Australian Open analizeaza calitatea aerului Meciurile ar putea fi suspendate

Hotnews Hotnews,
 Organizatorii Australian Open analizeaza calitatea aerului Meciurile ar putea fi suspendate

Meciurile turneului de tenis Australian Open ar putea fi suspendate in cazul in care calitatea aerului este nesatisfacatoare, au anuntat organizatorii competitiei, dupa ce la Melbourne s-a atins un nivel nesanatos pe fondul extinderii incendiilor, scrie BBC, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Australian Open s-ar putea amana din cauza incendiilor. Novak Djokovic: Trebuie sa luam in calcul aceasta optiune. Reactia Simonei Halep

Ca urmare a incendiilor din ultimul timp, Australian Open 2020 s-ar putea amana din cauza norului de fum care s-a raspandit pe teritoriul tarii, Novak Djokovic pronantandu-se in acest caz.

Novak Djokovic propune amanarea Australian Open

Jucatorul sarb Novak Djokovic spune ca ar trebui luata in calcul amanarea Australian Open din cauza incendiilor de vegetatie din regiunea metropolei Melbourne.

Novak Djokovic: Ar trebui sa se ia in considerare amanarea Australian Open

Novak Djokovic locul 2 ATP) crede ca organizatorii Openului Australiei ar trebui sa ia in considerare amanarea primului turneu de Grand Slam al anului, daca incendiile de vegetatie si fumul degajat de acestea ameninta sanatatea jucatorilor.

Gabriela Firea, despre calitatea aerului: Nu poti recupera in 36 de luni ce nu s-a facut in zeci de ani

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, spune ca, desi a luat masuri pentru imbunatatirea calitatii aerului, nu poate fi recuperat in 36 de luni ce nu s-a facut in zeci de ani, iar ministrul Mediului ar trebui sa ii traga la raspundere pe consilierii PNL care au blocat proiectele anti-poluare.

Gabriela Firea, despre calitatea aerului din Bucuresti: Am luat masuri, dar nu poti recupera in 36 de luni ce nu s-a facut in zeci de ani

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat luni ca a luat masuri privind imbunatatirea calitatii aerului in Capitala, dar considera ca nu se poate recupera in 36 de luni ce nu s-a facut in zeci de ani, potrivit unui comunicat al Municipalitatii.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )