Libnet.ro
UNICEF

10:30

Organizatorii festivalurilor Untold si Neversea continua pregatirea editiilor din 2021

Adevărul Adevărul,
Organizatorii festivalurilor Untold si Neversea continua pregatirea editiilor din 2021

Organizatorii festivalurilor Untold si Neversea au anuntat vineri, dupa ce Asociatia Romana a Organizatorilor de Concerte AROC) s-a aratat optimista in ceea ce priveste reluarea evenimentelor live de dimensiuni medii si mari, ca isi continua pregatirile pentru editiile din 2021. continuă pe Adevărul

TURCAN: Untold, Neversea, ARTmania, Electric Castle, Summer Well vor fi sprijinite de Guvern

Vicepremierul Raluca Turcan afirma ca Guvernul propune crearea unei scheme de ajutor de stat pentru industria festivalurilor, urmand sa sprijine evenimente precum Untold, Neversea, ARTmania, Electric Castle, Summer Well. in plus, . ) vom pregati un set de norme sanitare pentru a se putea gandi astfel de evenimente in siguranta, incepand cu anul viitor, adauga Turcan, conform news. ro.

Untold, Neversea, ARTmania, Electric Castle si Summer Well vor fi sprijinite de Guvern. Raluca Turcan: Pierderile au fost mari atat pentru organizatorii evenimentelor, cat si pentru iubitorii de muzica

Vicepremierul Raluca Turcan anunta ca Executivul va sprijini festivalurile Untold, Neversea, ARTmania, Electric Castle si Summer Well, precizand ca Guvernul propune crearea unei scheme de ajutor de stat pentru.

Raluca Turcan: Festivalurile Untold, Neversea, ARTmania, Electric Castle si Summer Well vor fi sprijinite de Guvern

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat miercuri seara ca festivalurile Untold, Neversea, ARTmania, Electric Castle si Summer Well vor fi sprijinite de Guvern, care va crea o schema de ajutor de stat pentru aceasta industrie.

Untold, Neversea, Electric Castle, salvate de Guvern: ce au anuntat oficiali

Industria organizatoare de evenimente a fost grav lovita de pandemie, dar Guvernul Romaniei are un plan pentru a evita decesul Untold, Electric Castle, Neversea si altele. in functie de.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )