Libnet.ro
UNICEF

13:45

Ortacii de la Rosia Montana au coborat din nou in mina: Proteste in mai multe orase fata de proiectul Rosia Montana

B1 B1,
Ortacii de la Rosia Montana au coborat din nou in mina: Proteste in mai multe orase fata de proiectul Rosia Montana

Ortacii de la Rosia Montana au coborat din nou in mina pentru a protesta, relateaza B1 TV. Protestul celor 33 de mineri care au coborat in subteran va dura aproximativ doua ore. in plus, peste 2. 500 de mineri. continuă pe B1

Cei 33 de mineri au coborat din nou in subteran la Rosia Montana, pentru un protest de ...

Cei 33 de mineri au coborat din nou in subteran, la Rosia Montana, duminica, pentru un protest de cateva ore, cerand aprobarea proiectului minier, ei fiind sustinuti la suprafata de 250 de persoane, in timp ce in Alba Iulia, Aiud si Campeni au avut loc actiuni impotriva proiectului, transmite Mediafax. Liderul Sindicatului Viitorul Mineritului de la Rosia Montana, Cristian Albu, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca acei 33 de mineri care s-au blocat, in urma cu aproximativ zece zile, in .

Manifestare pentru proiectul de la Rosia Montana: Cei 33 de mineri au coborat din nou in subteran, pentru un protest de cateva ore

Cei 33 de mineri au coborat din nou in subteran, la Rosia Montana, duminica, pentru un protest de cateva ore, cerand aprobarea proiectului minier, ei fiind sustinuti la suprafata de 250 de persoane, in timp ce in Alba Iulia, Aiud si Campeni au avut loc actiuni impotriva proiectului.

Minerii de la Rosia Montana anunta un nou protest in mina

Cei 33 de mineri din Rosia Montana care s-au blocat timp de mai multe zile in galeria Catalina Monulesti ar urma sa intre, astazi, din nou in mina, pentru doua ore, acestia invitand si reprezentantii presei sa li se alature pentru a vedea conditiile din interior.

Duminica protestelor in Capitala: maidanezii si proiectul Rosia Montana ii scot din nou pe bucuresteni in strada

Mii de protestatari au anuntat ca vor lua cu asalt Capitala, duminica, strigandu-si nemultumirile vizavi de proiectul de exploatare miniera de la Rosia Montana, dar si fata de problema cainilor comunitari. Manifestantii spun ca vor protesta pana cand autoritatile vor lua masuri.

Manifestantii impotriva proiectului Rosia Montana anunta un nou protest de amploare duminica

Manifestantii impotriva proiectului minier de la Rosia Montana anunta un nou mars de protest in Capitala, duminica, incepand cu ora 17. La evenimentul lansat pe Facebook si-au anuntat deja participarea aproximativ 4. 500 de persoane. Organizatorii anunta si traseul manifestatiei: se vor aduna la fantana din Piata 21 Decembrie 1989, apoi vor pleca in mars pe Bd. Carol I - Bd. Ferdinand I - Sos. Pantelimon - Sos. Iancului - Bd. Pache Protopopescu, din nou pe Bd. Carol I, de unde vor reveni in Piata Universitatii.

UPDATE: Minerii care au coborat in subteran la Rosia Montana au iesit la suprafata, unde ...

UPDATE: Cei 33 de mineri care au coborat din nou in subteran la Rosia Montana Alba), duminica seara, solicitand aprobarea proiectului minier din localitate, au iesit la suprafata, unde continua protestul alaturi de alte cateva sute de persoane, transmite Mediafax. _ _ _ _ _ Cei 33 de mineri au coborat din nou in subteran, la Rosia Montana, duminica, pentru un protest de cateva ore, cerand aprobarea proiectului minier, ei fiind sustinuti la suprafata de 250 de persoane, in timp ce in Alba .

Manifestantii impotriva proiectului Rosia Montana anunta noi proteste de amploare duminica

Manifestantii impotriva proiectului minier de la Rosia Montana anunta un nou mars de protest in Capitala, duminica, incepand cu ora 17. La evenimentul lansat pe Facebook si-au anuntat deja participarea peste 4. 600 de persoane. Vezi in articol traseul manifestatiei. Proteste impotriva proiectului de la Rosia Montana sunt anuntate de asemenea si in alte orase din tara si din strainatate. HotNews. ro va transmite LIVE TEXT desfasurarea protestelor din Capitala, precum si imagini foto si video de la manifestatii.

LIVE TEXT A 22-a de zi de proteste impotriva proiectuluui Rosia Montana/ Peste 10.000 de manifestanti, in mars prin Capitala: Lacomia voastra trezeste Romania noastra!

Manifestantii impotriva proiectului minier de la Rosia Montana organizeaza un nou mars de protest in Capitala, duminica seara, sub sloganul Uniti Salvam. Traseul pe care se marsaluieste in Bucuresti este: Piata Universitaiti, Bd. Carol, Bd Pache Protopopescu, Sos. Iancului, Pantelimon, Bd. Ferdinand, Bd. Carol, Universitate. Marsuri s-au organizat si in marile orase din tara, in Cluj sunt peste 2000 de protestatari. Ora 20. 47 Coloana se apropie de intersectia cu Bd. Pantelimon. Se scandeaza Demisia, demisia!Ora 20. 35 O noua estimare neoficiala a jandarmilor: 10. 000 de persoane. Ora 20. 32 Pe Bd Iancului, cineva dintr-un bloc a proiectat pe blocul de vizavi o imagine cu Rosia Montana, in timp ce coloana se deplaseaza pe sub ferestrele de la blocuri. vezi foto in textOra 20. 28 Protestatarii au intrat pe Bd Iancului si scandeaza: Iesiti din casa, daca va pasa!----------------Ora 19. 10 S-a plecat in mars, pe Bd. Carol. Unul dintre bannerele purtate de manifestanti: Lacomia voastra trezeste Romania noastra!HotNews. ro va tine la curent cu desfasurarea evenimentelor.

LIVE TEXT A 22-a de zi de proteste impotriva proiectuluui Rosia Montana/ Manifestantii vor pleca intr-un mars in Capitala

Manifestantii impotriva proiectului minier de la Rosia Montana organizeaza un nou mars de protest in Capitala, duminica seara, sub sloganul Uniti Salvam. La evenimentul lansat pe Facebook si-au anuntat prezenta, pana la ora 17. 30, 5100 persoane. Traseul pe care urmeaza sa plece acestia in mars prin Bucuresti este: Piata Universitaiti, Bd. Carol, Bd Pache Protopopescu, Sos. Iancului, Pantelimon, Bd. Ferdinand, Bd. Carol, Universitate. UPDATE Ora 17. 40 La Fantana de la Universitate, punctul de intalnire al protestatarilor, se afla la aceasta ora cateva zeci de persoane. HotNews. ro va tine la curent cu desfasurarea evenimentelor.

LIVE TEXT A 22-a de zi de proteste impotriva proiectuluui Rosia Montana/ Manifestantii au plecat in mars in Capitala: Lacomia voastra trezeste Romania noastra!

Manifestantii impotriva proiectului minier de la Rosia Montana organizeaza un nou mars de protest in Capitala, duminica seara, sub sloganul Uniti Salvam. La evenimentul lansat pe Facebook si-au anuntat prezenta, pana la ora 17. 30, 5100 persoane. Traseul pe care urmeaza sa plece acestia in mars prin Bucuresti este: Piata Universitaiti, Bd. Carol, Bd Pache Protopopescu, Sos. Iancului, Pantelimon, Bd. Ferdinand, Bd. Carol, Universitate. Marsuri s-au organizat si in marile orase din tara, in Cluj sunt peste 2000 de protestatari. Ora 19. 43 In capatul coloanei se afla un grup de biciclisti. O parte dintre protestatari au ajuns deja la Foisorul de Foc. Ora 19. 40 Circulatia este blocata pe Bd Carol, pe sensul dinspre Piata Universitatii. Politistii redirectioneaza inca masinile de la rondul de la Piata Universitatii. Ora 19. 23 Majoritatea protestatarilor sunt tineri, unii au venit cu copiii in carucior, in spate sau de mana. Ora 19. 10 S-a plecat in mars, pe Bd. Carol. Unul dintre bannerele purtate de manifestanti: Lacomia voastra trezeste Romania noastra!HotNews. ro va tine la curent cu desfasurarea evenimentelor.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2682 seconds )