Libnet.ro
UNICEF

09:30

Oscar 2015. Cinci factori care au garantat succesul Lunetistului american

Adevărul Adevărul,
Oscar 2015. Cinci factori care au garantat succesul Lunetistului american

Oscar 2015. American Sniper/Lunetistul american a reusit printr-o sincronizare perfecta sa-si atribuie o serie de factori care i-au garantat succesul. CNN analizeaza cele mai importante cinci elemente care au consolidat pelicula lui Clint Eastwood, printre acestea numarandu-se tema razboiului modern, portretul tipic al eroului american si prezenta unui star precum Bradley Cooper. continuă pe Adevărul

Lunetistul american, favoritul americanilor la Oscar 2015. Adevaratul lunetist ar fi preferat sa mearga la pescuit

Oscar 2015. Daca americanii de rand ar putea vota in locul celor 6. 000 de membri ai Academiei Americane de Film, pelicula Lunetistul american/American Sniper, regizata de Clint Eastwood, ar castiga la Oscar 2015. in schimb, daca personajul principal, puscasul marin Chris Kyle interpretat in film de Bradley Cooper) ar fi trait, acesta ar fi preferat o partida de pescuit in locul grandioasei ceremonii.

Primul indiciu pentru Oscar 2015: Birdman, desemnat Cel mai bun film de Sindicatul producatorilor americani

Birdman/Omul Pasare sau Virtutea nesperata a ignorantei, regizat de Alejandro Gonzalez Inarritu, a primit premiul pentru Cel mai bun film la gala Sindicatului producatorilor americani Producers Guild of America, PGA), desfasurat sambata seara, la Los Angeles. Gala este un indicator important pentru Oscar.

Concerte rock 2015. Cinci formatii celebre care anunta ca vin in Romania

Black Label Society, Epica sau Lacrimas Profundere sunt cateva dintre cele mai importante formatii rock care vor concerta in Romania.

QA: CINCI dosare care o ingroapa pe Elena Udrea

Alesandra Stoicescu a prezentat, in editia de sambata seara a emisiunii QA, toate cele cinci dosare in care apare numele Elenei Udrea, fara sa fie insa anchetata in vreunul dintre ele. Este vorba.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2559 seconds )