Libnet.ro
UNICEF

09:45

Oscar 2015. Trailerele oficiale si datele de lansare in Romania ale filmelor nominalizate de Academia Americana

Adevărul Adevărul,
Oscar 2015. Trailerele oficiale si datele de lansare in Romania ale filmelor nominalizate de Academia Americana

Oscar 2015. Drama cu accente comice Birdman/ Omul Pasare si comedia The Grand Budapest Hotel detin locul fruntas in topul nominalizarilor, cu noua mentiuni fiecare, urmate de drama biografica The Imitation Game/ Jocul codurilor. Adevarul va prezinta trailerele oficiale ale productiilor propuse pentru Cel mai bun film, dar si datele pe care acestea vor avea premiera pe marile ecrane din Romania. continuă pe Adevărul

Oscar 2015. Gala va fi difuzata in exclusivitate in Romania de Digi Film si Digi 24

Premiile Oscar 2015 vor fi difuzate in exclusivitate in Romania de Digi Film si Digi 24, in direct de la Los Angeles, in noapte de 22 spre 23 februarie, de la ora 02.

American Sniper la premiile oscar 2015

Ma bucur sa va anunt ca exista un film judecat cum trebuie la premiile Oscar 2015. American sniper, cel mai bun film de razboi la care ne putem astepta in vremea noastra si singurul lucru care merita vazut despre razboaiele domnului Bush, Jr.

American Sniper la premiile Oscar 2015

Premiile Oscar 2015. Ma bucur sa va anunt ca exista un film judecat cum trebuie la premiile Oscar 2015. American sniper, cel mai bun film de razboi la care ne putem astepta in vremea noastra si singurul lucru care merita vazut despre razboaiele domnului Bush, Jr.

S-au anuntat nominalizarile la Premiile Oscar 2015! Iata aici lista completa

Dupa o perioada buna de predictii, iata ca a venit si momentul adevarului! Astazi a fost data publicitatii lista oficiala a nominalizarilor pentru cea de-a 87-a editie a Premiilor Oscar, eveniment ce va avea loc pe 22 februarie 2015 la Dolby Theatre din Los Angeles.

Oscar 2015. Va fi cea mai alba editie sau cea mai rasista?

Oscar 2015. Nominalizarile pentru cea de-a 87-a editie a premiilor Oscar au fost anuntate, iar Academia Americana de Film a fost aspru criticata de presa internationala pentru ca in niciuna dintre cele patru categorii de interpretare nu a fost inscris vreun artist de culoare, lucru care nu s-a mai intamplat de aproape doua decenii.

Premiile Oscar 2015: Lista nominalizarilor

Nominalizarile la premiile Oscar 2015 au fost anuntate joi, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Samuel Goldwyn Theatre din Beverly Hills. Potrivit Reuters, filmele Birdman si The Grand Budapest Hotel conduc la numarul de nominalizari, cu noua fiecare. Cea de-a 87-a gala de decernare a premiilor Oscar va avea loc pe 22 februarie, la Los Angeles, si va fi gazduita de Neil Patrick Harris.

Premiile Oscar 2015. Care sunt nominalizarile pentru cea de-a 87-a editie a Premiilor

Premiile Oscar 2015. Peste doar trei ore, Academia Americana de Film va anunta nominalizarile pentru Oscar 2015. Favorite in acest an pentru o nominalizare la categoria Cel mai bun film sunt peliculele Birdman, Boyhood marele castigator la Globurile de Aur 2015, la categoria Cea mai buna drama) si The Imitation Game. Ramaneti pe adevarul. ro pentru a urmari transmisiunea live din Beverly Hills si pentru afla nominalizatii acestei editii.

Premiile Oscar 2015: ce actori si filme au mari sanse la o nominalizare

Premiile Oscar 2015. Nominalizarile pentru Premiile Oscar 2015, gala care se va desfasura pe 22 februarie, vor fi anuntate joi, 15 ianuarie. Cei peste 6. 000 de membri ai Academiei Americane de Film au votat deja, iar Hollywoodul asteapta cu nerabdare anunturile. Totusi, potrivit presei internationale, exista deja cativa favoriti.

Nominalizarile la premiile Oscar 2015 au fost anuntate. Vezi lista filmelor care ar putea castiga prestigioasa statueta

Nominalizarile la premiile Oscar 2015 au fost anuntate joi, in cadrul unei ceremonii desfasurate la Samuel Goldwyn Theatre din Beverly Hills, cinematograful administrat de Academia de film americana, institutia.

Premiile Oscar 2015. Care sunt filmele favorite in acest an

Academia Americana de Film va anunta, in cursul zilei de joi, la Los Angeles, care sunt nominalizarile la cea de-a 87-a editie a premiilor Oscar. Desi nominalizarile nu au fost, inca, anuntate oficial, presa internationala scrie ca lungmetrajele Boyhood, Birdman si The Grand Budapest Hotel sunt favorite pentru a castiga premiul Oscar.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )