Libnet.ro
UNICEF

11:45

Oscar 2015. Un roman a lucrat la efectele vizuale ale filmului Lunetistul american

Adevărul Adevărul,
Oscar 2015. Un roman a lucrat la efectele vizuale ale filmului Lunetistul american

Oscar 2015. Lucian Boicu, un roman stabilit in Canada, a lucrat la efectele vizuale ale filmului American Sniper, de Clint Eastwood, un lungmetraj nominalizat la sase premii Oscar si inspirat din povestea adevarata a lunetistului Chris Kyle. continuă pe Adevărul

Un roman a lucrat la efectele vizuale ale filmului Lunetistul american

Lucian Boicu, un roman stabilit in Canada, a lucrat la efectele vizuale ale filmului American Sniper, de Clint Eastwood, un lungmetraj nominalizat la sase premii Oscar si inspirat din povestea adevarata a lunetistului Chris Ky .

Un roman din Buzau, realizatorul efectelor vizuale ale filmului American Sniper, pe lista premiilor Oscar

Lucian Boicu, un canadian nascut la Buzau, este cel care a realizat efectele vizuale ale filmului American Sniper, nominalizat la Oscar si favorit in cursa pentru obtinerea premierului. La doar 29 de ani,.

Oscar 2015. The Imitation Game, un film valoros transformat intr-o voce pentru drepturile persoanelor gay

Oscar 2015. Premiile Oscar de anul acesta sunt mai politizate ca niciodata. Dupa acuzatiile de rasism niciun actor de culoare nu e nominalizat) si cele de propaganda americana povestea Lunetistului american, un film despre un puscas marin care a omorat sute de oameni), un nou subiect sensibil apare in discutie: eroul gay din The Imitation Game: Jocul codurilor.

Oscar 2015. Lunetistul american, atacat de fosti colegi: Un mincinos, nu un erou

Oscar 2015. Chris Kyle, puscasul marin a carui poveste a fost transpusa in filmul nominalizat la Oscar 2015 Lunetistul american, a fost un mincinos, nu un erou. Cel putin asa sustine Jesse Ventura, un fost coleg al acestuia din trupele SEAL. Ventura l-a criticat pe Kyle si sustine ca filmul regizat de Clint Eastwood nu este altceva decat propaganda.

Caru' cu vedete: Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner continua sa petreaca mult timp impreuna, fiind, practic, de nedespartit; George Clooney, declaratie de dragoste la Globurile de Aur 2015; Roman Abramovici s-a casatorit in secret acum 7 ani

Are la activ 2 soti si 2 copii! Lavinia Pirva, umilita pe plan personal de Doinita, fosta ei colega de trupa. La zece ani dupa ce au lansat hitul Mi-e frica sa dorm singurica, Lavinia si Doinita, cele doua componente ale trupei Spicy. Taylor Swift a fost atacata de hackeri, conturile sale de pe retelele sociale fiind preluate de catre o retea numita Lizard Squad. Acestia au postat initial mesaje pe contul de Twitter al cantaretei, indemnand cei 71 de milioane de followers.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )