Libnet.ro
UNICEF

22:45

Oscar 2016. Cine este Brie Larson, cea mai buna actrita: necunoscuta care a invins veteranele cu rolul unei mame abuzate

Adevărul Adevărul,
Oscar 2016. Cine este Brie Larson, cea mai buna actrita: necunoscuta care a invins veteranele cu rolul unei mame abuzate

Brie Larson, in varsta de 26 de ani, a cucerit prima statueta Oscar pentru interpretarea impresionanta din drama Room. Actrita americana nu a aparut chiar de nicaieri, asa cum ar fi tentati unii sa creada, ci si-a cladit o cariera solida, trecand de la show-uri de televiziune, la muzica si cinematografie. continuă pe Adevărul

Premiile Oscar 2016: Leonardo DiCaprio, premiul pentru cel mai bun actor

Leonardo DiCaprio a primit premiul Oscar pentru cel mai bun actor. Premiile Oscar 2016 se aflala cea de-a 88-a gala de decernare a acestor distinctii, care a avut loc la Los Angeles. La aceeasi categorie au fost nominalizatiBryan Cranston Trumbo,Matt Damon The Martian, Michael Fassbender Steve Jobs,Eddie Redmayne The Danish Girl.

Premiile Oscar 2016: Ex Machina, premiul pentru cele mai bune efecte vizuale

Ex Machina a primit premiul Oscar pentru cele mai bune efecte vizuale. Premiile Oscar 2016 se aflala cea de-a 88-a gala de decernare a acestor distinctii, care a avut loc la Los Angeles. 4 Ex Machina a castigat premiul pentru cele mai bune efecte vizuale in detrimentul Mad Max, Star Wars, The Martian si The Revenant [].

ANALIZA DiCaprio, inger si demon la Oscar 2016. Cine sunt marii favoriti

Considerat de multi castigatorul de drept al Oscarului si suspectat de altii ca il va primi doar pentru ca a fost trecut cu vederea de prea multe ori, actorul american Leonardo DiCaprio este in centrul polemicilor.

Oscar 2016. Momente care au marcat gala celor mai importante premii: Angelina Jolie si-a sarutat fratele, iar un barbat dezbracat a intrerupt un discurs VIDEO

Oscar 2016. Criticile formulate de Michael Moore la adresa presedintelui american George W. Bush, sarutul pasional dintre Angelina Jolie si fratele ei si interdictia la care a fost supus Roman Polanski se numara printre cele mai inedite momente din istoria Oscarurilor, potrivit presei internationale, citate de Mediafax.

Oscar 2016. Care sunt marii favoriti la casele de pariuri: Leonardo DiCaprio este cotat cu sanse mari la trofeu

Filmul The Revenant, actorii Leonardo DiCaprio si Brie Larson si regizorul Alejandro Gonzalez Inarritu sunt marii favoriti la castigarea principalelor premii Oscar 2016, potrivit cotelor afisate de casele de pariuri online, arata News. ro.

Brie Larson si Alicia Vikander au luat Oscarul, dar au ratat eleganta pe covorul rosu

Au reusit sa castige pretioasele statuete pentru rolurile feminine, principal si secundar, dar Brie Larson si Alicia Vikander nu au impresionat prin tinutele alese.

Premiile Oscar 2016 Live: Inarritu, premiat din nou. Cine sunt castigatorii de pana acum

Premiile Oscar 2016 sunt live la Digi 24 si mai jos le puteti urmari si in format live text. 48Brie Larsona primit premiul Oscar 2016. Este castigatoare la categoria cea mai buna actrita cu rolul ei din The Room. 37Cel mai bun regizoreste Alejandro Innaritu, pentru Revenant. Innaritu a castigat si anul trecut, pentru Birdman.

Premiile Oscar 2016: Leonardo DiCaprio si discursul pentru premiul de cel mai bun actor

Leonardo DiCaprio a primit premiul Oscar pentru cel mai bun actor. Premiile Oscar 2016 se aflala cea de-a 88-a gala de decernare a acestor distinctii, care a avut loc la Los Angeles. UPDATE:Discursul lui Leonardo DiCaprio din postura de castigator al unui premiu Oscar, in sfarsit, este memorabil, probabil cu atat mai mult cu cat [].

Premiile Oscar 2016: Alejandro Gonzalez Inarritu, premiul pentru cel mai bun regizor

Alejandro Gonzalez Inarritu a primit premiul Oscar pentru cel mai bun regizor. Premiile Oscar 2016 se aflala cea de-a 88-a gala de decernare a acestor distinctii, care a avut loc la Los Angeles. Este a doua oara la rand cand regizorul mexican castiga marele premiu Oscar, de data aceasta pentru The Revenant, dupa ce anul [].

Razi cu lacrimi! Cea mai buna gluma cu Leonardo DiCaprio de la decernarea premiilor Oscar 2016

OSCAR 2016 Cea de-a 88-a gala de decernare a premiilor Oscar din 28 februarie i-a adus indragitului actor Leonardo Di Caprio mult ravnitul trofeu, in ciuda criticilor si glumelor care s-au facut in ultimii.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )