Libnet.ro
UNICEF

10:45

Premiile Oscar 2016: Leonardo DiCaprio, premiul pentru cel mai bun actor

Playtech Playtech,
Premiile Oscar 2016: Leonardo DiCaprio, premiul pentru cel mai bun actor

Leonardo DiCaprio a primit premiul Oscar pentru cel mai bun actor. Premiile Oscar 2016 se aflala cea de-a 88-a gala de decernare a acestor distinctii, care a avut loc la Los Angeles. La aceeasi categorie au fost nominalizatiBryan Cranston Trumbo,Matt Damon The Martian, Michael Fassbender Steve Jobs,Eddie Redmayne The Danish Girl. continuă pe Playtech

Premiile Oscar 2016: Leonardo DiCaprio si discursul pentru premiul de cel mai bun actor

Leonardo DiCaprio a primit premiul Oscar pentru cel mai bun actor. Premiile Oscar 2016 se aflala cea de-a 88-a gala de decernare a acestor distinctii, care a avut loc la Los Angeles. UPDATE:Discursul lui Leonardo DiCaprio din postura de castigator al unui premiu Oscar, in sfarsit, este memorabil, probabil cu atat mai mult cu cat [].

Premiile Oscar 2016: Leonardo DiCaprio, printre castigatori

Premiile Oscar 2016au ajuns toate catre posesori, iar printre castigatori se numara si Leonardo DiCaprio. 15 Castigatorii premiilor Oscar 2016: Castigatori Oscar 2016 Cele mai bune efecte speciale Ex Machina Cel mai bun sunet Mad Max: Fury Road Cel mai bun montaj de sunet Mad Max: Fury Road Castigatori Oscar 2016 [].

FOTO: Oscar 2016: Leonardo diCaprio, cel mai bun actor. Vezi lista completa a castigatorilor si topul celor mai importante momente

Cea de-a 88-a gala pentru decernarea premiilor Oscar a avut loc, duminica noaptea, la renumitul Dolby Theatre din Hollywood.

FOTO: Castigatorii premiilor Oscar 2016: Leonardo diCaprio, cel mai bun actor in rol principal

Cea de-a 88-a gala pentru decernarea premiilor Oscar a avut loc, duminica noaptea, la renumitul Dolby Theatre din Hollywood.

Premiile Oscar 2016: Ex Machina, premiul pentru cele mai bune efecte vizuale

Ex Machina a primit premiul Oscar pentru cele mai bune efecte vizuale. Premiile Oscar 2016 se aflala cea de-a 88-a gala de decernare a acestor distinctii, care a avut loc la Los Angeles. 4 Ex Machina a castigat premiul pentru cele mai bune efecte vizuale in detrimentul Mad Max, Star Wars, The Martian si The Revenant [].

Premiile Oscar 2016: Alejandro Gonzalez Inarritu, premiul pentru cel mai bun regizor

Alejandro Gonzalez Inarritu a primit premiul Oscar pentru cel mai bun regizor. Premiile Oscar 2016 se aflala cea de-a 88-a gala de decernare a acestor distinctii, care a avut loc la Los Angeles. Este a doua oara la rand cand regizorul mexican castiga marele premiu Oscar, de data aceasta pentru The Revenant, dupa ce anul [].

Premiile Oscar 2016: Spotlight, premiul pentru cel mai bun film

Spotlight a primit premiul Oscar pentru cel mai bun film. Premiile Oscar 2016 se aflala cea de-a 88-a gala de decernare a acestor distinctii, care a avut loc la Los Angeles. La aceeasi categorie au mai fost nominalizateThe Big Short,Bridge of Spies,Brooklyn,Mad Max: Fury Road,The Martian,The Revenant,Room. Spotlight spune povestea incredibila, dar adevarata, a echipei [].

Premiile Oscar 2016 Live: Inarritu, premiat din nou. Cine sunt castigatorii de pana acum

Premiile Oscar 2016 sunt live la Digi 24 si mai jos le puteti urmari si in format live text. 48Brie Larsona primit premiul Oscar 2016. Este castigatoare la categoria cea mai buna actrita cu rolul ei din The Room. 37Cel mai bun regizoreste Alejandro Innaritu, pentru Revenant. Innaritu a castigat si anul trecut, pentru Birdman.

Premiile Oscar 2016: Live text cu cel mai important eveniment al cinematografiei

Premiile Oscar 2016 vor fi live la Digi 24 si pe site-ul Playtech le veti putea urmari in format live text, incepand cu ora 1:20. Gala va fi prezentata de amuzantul Chris Rock si va fi difuzata live, pe Digi 24 si Digi Film, de la ora 01:20 si pana in jurul orei 06. 00, ora [].

Premiile Oscar 2016: se va renunta la o traditie veche

Premiile Oscar 2016 vor fi decernate pe 28 februarie si vor fi difuzate in direct de Digi 24 si Digi Film, de la ora 01:20 si pana in jurul orei 06. 00, ora Romaniei. Precum insusi Hollywoodul, exteriorul stralucitor al statuetei Oscar e merituos, dar ascunde un interior nu atat de glamorous,format din metal britannium. Cel [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )