Libnet.ro
UNICEF

01:05

Oscar 2019: cea mai buna actrita. Numele sonore au lipsit de la Oscar

Playtech Playtech,
Oscar 2019: cea mai buna actrita. Numele sonore au lipsit de la Oscar

Gala premiilor Oscar s-a incheiat si avem si o cea mai buna actrita a anului. Lista n-a fost dominata de nume sonore, ba din contra, ceea ce face castigatoarea sa iasa si mai mult in. continuă pe Playtech

ALINA GORGHIU: O majoritate pro-europeana reprezinta cea mai buna solutie pentru Republica Moldova

O majoritate pro-europeana reprezinta cea mai buna solutie pentru Republica Moldova, a declarat, astazi, senatorul Alina Gorghiu, care a avut calitatea de observator international la alegerile parlamentare desfasurate, ieri, in Republica Moldova, scrie Agerpres.

Oscar 2019: cel mai bun actor. Poate nu-i pe gustul tau, dar e de Oscar

Oscar 2019 are si un cel mai bun actor. Selectia n-a fost usoara, dar nici numele n-au fost incredibil de grele. Pana anul viitor insa, un singur om pleaca acasa cu premiul Oscar. inainte.

Oscar 2019: cel mai bun film. Ca iti place sau nu, a luat premiul Oscar

Premiile Oscar au fost decernate si, ei bine, cel mai asteptat castigator are acum si un an. Pentru urmatorul an, altul nu mai avem, fie ca-ti place, fie ca nu. Oscar 2019 a venit cu o.

Oscar 2019. Cele mai impresionante tinute de pe covorul rosu

Oscar 2019. Un adevarat spectacol de la premiile Oscar a fost pe covorul rosu. Actritele de la Hollywood s-au intrecut in tinute impresionante. Printre cele mai apreciate rochii au fost purtate de Lady Gaga.

Cele mai frumoase aparitii de pe covorul rosu al galei Oscar 2019: una dintre cele mai spectaculoase rochii a cantarit19 kilograme si avut 4 milioane de paiete

Culorile vii, nuantele pale si metalice, stilul glam rock al anilor 70 si diamante in valoare de zeci de milioane de dolari au stralucit pe covorul rosu al galei Oscar 2019, care a avut loc duminica seara la Dolby Theatre din Los Angeles.

Oscar 2019: cele mai proaste filme si cei mai slabi actori, distinsi cu Zmeura de aur

Cu o zi inainte de decernarea premiilor Oscar 2019, a avut loc festivitatea anuala Zmeura de Aur 2019. Avand in vedere ca onoreaza cele mai slabe realizari din domeniul cinematografic pe.

Cea mai buna reteta pentru imunitate lasata mostenire de parintele Elefterie. Efectele se vad din primele doua saptamani de administrare

Parintele Elefterie, ctitorul sfantei manastiri Dervent din Constanta,a lasat mostenire multe retete de vindecare cu efect maxim, printre care si un leac exceptional pentru imunitate. Pentru a prepara.

Oscar 2019. Interpretarea melodiei Shallow de catre Lady Gaga si Bradley Cooper a fost unul dintre cele mai emotionante momente (VIDEO)

Lady Gaga si Bradley Cooper au oferit audientei de la Oscaruri unul dntre cele mai emotionate momente. Cei doi au cantat impreuna media Shallow , care a si castigat Oscarul pentru cea mai buna melodie.

Oscar 2019: lista completa a castigatorilor de anul acesta

Oscar 2019, cel mai important eveniment din industria cinematografica a avut loc in urma cu cateva ore la Hollywood. Acestia sunt castigatorii. Pasionatii de cinematografie au asteptat cu interes decernarea premiilor Oscar 2019. Evenimentul organizat de Academia Americana de Film a avut numarul 91 si a premiat cei mai buni actori, regizori si productii care [] .

Cum alegi cea mai buna cura de slabire. Piata este invadata de mii de retete dietetice, iar oamenii cad in capcana

Mancarea dietetica inseamna, de fapt, mancarea sanatoasa. Daca doriti sa slabiti, evitati dietele drastice pentru ca nu va pot aduce satisfactii pe termen indelungat. Cel mai bine este sa mancati echilibrat si sa alegeti variante de meniuri cu putine calorii. Nutritionistul Dan Macovei ne invata cum ar trebui sa procedam atunci cand vrem sa incepem o dieta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )