Libnet.ro
UNICEF

22:45

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 14 - 21 FEBRUARIE SIF Transilvania, printre performerii bursei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 14 - 21 FEBRUARIE SIF Transilvania, printre performerii bursei

Marcand un salt al cotatiei de 8,03%, in raport cu moneda euro, in intervalul 14 - 21 februarie, actiunile SIF Transilvania SIF3) reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul indicelui BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea FP), care a consemnat un avans de 0,89%, in perioada mentionata. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 13 - 20 FEBRUARIE ETF - BET Tradeville, pe prima pozitie in topul fondurilor de investitii

Titlurile ETF - BET Tradeville TVBETETF), au marcat o crestere de 2,42%, in intervalul 12 - 19 februarie, urcand astfel pe primul loc in clasamentul fondurilor de investitii, fiind urmate de titlurile Certinvest BET - FI Index, care au avut un avans de 2,4% si de unitatile fondului Certinvest BET Index, care s-au apreciat cu 2,16%.

Oscar 2019: cel mai bun actor. Poate nu-i pe gustul tau, dar e de Oscar

Oscar 2019 are si un cel mai bun actor. Selectia n-a fost usoara, dar nici numele n-au fost incredibil de grele. Pana anul viitor insa, un singur om pleaca acasa cu premiul Oscar. inainte.

Oscar 2019. Green Book, cel mai bun film. Bohemian Rhapsody a castigat patru premii

Lungmetrajul Green Book a fost desemnat cel mai bun film la cea de-a 91-a editie a galei de decernare a premiilor Oscar, organizata duminica seara la Los Angeles, unde productia Bohemian Rhapsody, un film.

Oscar 2019: cel mai bun film. Ca iti place sau nu, a luat premiul Oscar

Premiile Oscar au fost decernate si, ei bine, cel mai asteptat castigator are acum si un an. Pentru urmatorul an, altul nu mai avem, fie ca-ti place, fie ca nu. Oscar 2019 a venit cu o.

Cum a invatat sa zboare cel mai bun student roman al anului 2018. Cred ca acea perioada frumoasa si grea mi-a format taria de caracter

Iuliana Tabian 23 de ani) a fost desemnata, la inceputul acestui an, cel mai bun student roman al anului 2018. Iuliana este studenta in anul 4 la Master in Inginerie Aeronautica la Imperial College London si a fost implicata in mai multe programe de cercetare cu universitati de top.

Am baut cateva pahare in plus si am facut dragoste cu cel mai bun prieten al iubitului meu. in scurt timp am facut o descoperire socanta. Nu-mi vine sa cred ca mi se intampla mie

Avem mereu impresia ca in viata nu ni se poate intampla nimic chiar daca incalcam reguli. Asta a aflat recent pe propria piele si o tanara de 21 de ani. Iubitul meu este in armata, dar a fost.

De ce se hranesc unele popoare cu cel mai bun prieten an omului. Unul dintre subiectele tabu ale lumii civilizate

Jonathan Safran Foer, autorul bestsellerului De ce mancam animale, voia sa inteleaga, pentru el si pentru familia sa, ce este carnea.

De ce se hranesc unele popoare cu cel mai bun prieten al omului. Unul dintre subiectele tabu ale lumii civilizate

Jonathan Safran Foer, autorul bestsellerului De ce mancam animale, voia sa inteleaga, pentru el si pentru familia sa, ce este carnea.

Green Book, cel mai bun film de la Oscar 2019, este inspirat dintr-o poveste reala despre prietenie dincolo de prejudecati VIDEO

Drama cu accente comice Green Book, o productie in regia lui Peter Farrelly 62 de ani), a fost desemnata Cel mai bun film la gala Oscar 2019. Lungmetrajul, cuMahershala Ali siViggo Mortensen, este inspirat dintr-o poveste reala.

Premiile Oscar 2019 - lista castigatorilor. ,,Green Book - cel mai bun film, Rami Malek si Olivia Colman - cei mai buni actori

Premiile Oscar 2019 au fost decernate in aceasta noapte la Los Angeles. Filmul Bohemian Rhapsody a adus cele mai multe statuete - patru, urmat de Green Book, Roma, Black Panther cu cate trei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )