Libnet.ro
UNICEF

19:00

OTP vrea sa cumpere subsidiare ale bancilor elene din Bulgaria, Romania si Serbia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OTP vrea sa cumpere subsidiare ale bancilor elene din Bulgaria, Romania si Serbia

Grupul bancar ungar OTP Bank este interesat sa se extinda in statele unde exista subsidiare ale bancilor elene, cum ar fi Bulgaria, Romania si Serbia, dar nu in Grecia, a anuntat, astazi, adjunctul sefului OTP, Laszlo Bencsik, transmite portfolio. hu. continuă pe Ziarul Bursa

Grup ungar OTP este interesat sa cumpere subsidiare ale bancilor grecesti din Romania, Bulgaria si Serbia

OTP Bank, cel mai mare grup bancar din Ungaria, este interesat de oportunitatile de achizitii si este decis sa se extinda in statele unde exista subsidiare ale bancilor elene, cum ar fi Bulgaria, Romania si Serbia, dar nu in Grecia, a declarat vineri Laszlo Bencsik, directorul general adjunct al OTP, potrivit MTI si portfolio. hu, citate de Agerpres.

Grupul OTP vrea sa se extinda in tarile in care sunt prezente banci elene cu probleme, precum Romania

Grupul ungar OTP vrea sa se extinda in tarile in care sunt prezente banci elene cu probleme, precum Bulgaria, Romania si Serbia, si se asteapta ca in regiune sa apara noi oportunitati de achizitie.

FOTOGALERIE Micile probleme ale Centrului Istoric din Bucuresti: stradute ticsite de masini, loc insuficient de trecere printre terase

Primaria Capitalei a platit peste 12 milioane de euro pentru reabilitarea strazilor din Centrul Istoric al Capitalei, lucrarile fiind finalizate in 2012. Odata cu modernizarea strazilor, proprietarii din zona au inceput incet-incet sa reabiliteze cladirile istorice, iar zona s-a animat cu baruri si cluburi, dupa unii considerate kitsch-uri, dupa altii o atractie turistica pentru strainii dornici de distractie si viata de noapte. Centrul istoric are insa acum cateva probleme: accesul masinilor este permis in continuare in zona, iar pavajul este distrus pe anumite portiuni fiindca nu a fost proiectat pentru trafic auto. In plus, terasele au acaparat aproape in totalitate strazile, lasand in anumite cazuri doar un metru pentru trecerea pietonilor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )