Libnet.ro
UNICEF

20:31

Dr Oz: Cele mai puternice solutii din mancare pentru cele mai mari probleme de sanatate

Antena3 Antena3,
Dr Oz: Cele mai puternice solutii din mancare pentru cele mai mari probleme de sanatate

Cu totii ne dorim sa avem o sanatate de otel. Iar, potrivit celebrului Dr. Mehmet Oz, acest lucru se obtine printr-o dieta sanatoasa. Pe langa cele 8 pahare de apa pe zi si 25 de grame de fibre, iata si alte sugestii. continuă pe Antena3

Te-ai gandit cum ar fi sa te muti in fiecare an in alta tara? 10 cele mai ieftine locuri din lume pentru astfel de idei

Te-ai gandit sa te muti in fiecare an in alta tara? Acest lucru presupune ca in locul unei vacante de 10 zile, sa optezi pentru un loc total necunoscut si sa te stabilesti acolo pentru 6 luni sau chiar pentru un an. Unii oameni aleg stilul acesta de.

Care sunt cele mai performante firme din Alba in 2013. Topul realizat de Camera de Comert si Industrie

Camera de Comert si Industrie Alba a premiat intr-un cadru festiv cele mai performante firme din Alba in anul 2013. Topul cuprinde 698 de companii. Cele mai puternice companii din judet, din punctul de vedere al cifrei de afaceri realizate anul trecut sunt Holzindustrie Schweighofer SRL Sebes, Kronospan Sebes SA Sebes si Transavia SA Oiejdea.

Presa internationala despre victoria Simonei Halep: Serena Williams, umilita de Halep. Una din cele mai grele infrangeri din cariera

Presa internationala a comentat pe larg victoria Simonei Halep in fata Serenei Williams 6-0, 6-2), de la Turneul Campioanelor. Serena a fost umilita, suferind una din cele mai grele infrangeri din cariera, se precieaza in legatura cu meciul disputat miercuri la Singapore.

Cele mai bune solutii pentru un antivirus gratuit pentru Windows 8

Cel mai bun antivirus pentru Windows 8 nu trebuie sa coste o avere. Ba chiar exista alternative gratuite foarte bune. Iata cateva dintre ele.

Romania a fost inclusa in TOP 10 cele mai atractive destinatii de vacanta pentru 2015

Romania a fost inclusa in Top 10 al celor mai atractive destinatii de vacanta pentru anul 2015, prin prisma raportului dintre tarife si oferta turistica, intocmit de editorii ghidului de calatorii Lonely Planet, relateaza Mediafax.

Google a pus pe Street View regatul himalayan Bhutan, unul dintre cele mai misterioase locuri din lume

Google a pus pe serviciul Street View regatul Bhutan din Himalaya, una dintre tarile unde e cel mai greu de ajuns. Proiectul a inceput in martie 2013 si masinile au parcurs 3. 000 km de drumuri. Bhutan are o suprafata de sase ori mai mica decat Romania, iar populatia este de 700.

Depasesc orice imaginatie! Top 10 cele mai scumpe mancaruri din lume!

Mancarurile bune nu sunt foarte ieftine, iar asta cu siguranta ca stiai deja. Ce te faci insa cand preturile unor preparate depasesc pana si cea mai bogata imaginatie?.

Lista rusinii: cele mai proaste aeroporturi din Europa in 2014

Unele dintre cele mai importante destinatii turistice din lume au parte de aeroporturi unde conditiile lasa de dorit, iar calatorii taxeaza aceasta lipsa de interes a companiilor prin includerea respectivelor aerodromuri intr-un clasament anual al rusinii realizat de sleepinginairports. net.

Tara noastra, in topul celor mai bune destinatii de vacanta pentru 2015, realizat de Lonely Planet

Unul dintre cele mai puternice ghiduri turistice din lume, Lonely Planet, plaseaza Romania in topul celor mai bune destinatii de vacanta pentru 2015, prin prisma raportului oferta turistica - pret, potrivit Departamentului pentru intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediul de Afaceri si Turism.

Cele mai bune jocuri pentru tableta cu Android 4.2

Cele mai bune jocuri pentru otabletacu Android 4. 2 sunt mai accesibile decat ati crede, iar foarte multe dintre ele pot fi descarcate gratuit. Google Play Store a depasit de curand cifra de un milion de aplicatii, iar multe dintre acestea sunt jocuri optimizate pentru tableta. De multe ori se poate dovedi foarte greu sa alegi intre toate variantele pe care le ai la dispozitie. Ne-am hotarat astfel sa va oferim o lista cu cele pe care le consideram a fi [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )