Libnet.ro
UNICEF

01:05

[P] 1000 inseamna mai mult decat un numar

Hotnews Hotnews,
 [P] 1000 inseamna mai mult decat un numar

Angajatii sunt resursa cea mai importanta in orice companie, iar in cazul unui business de servicii, succesul se bazeaza pe resurse umane competente si implicate, care aduc plus valoare in relatia cu clientii. Societe Generale European Business Services, centrul care ofera servicii profesionale cu valoare adaugata in domenii precum finante, achizitii, resurse umane, KYC Know Your Customers) si servicii de IT pentru grupul Societe Generale, a ajuns la pragul de 1000 de angajati in doar 6 ani de la infiintare. continuă pe Hotnews

Un atac informatic la nivel global ne-ar putea costa mai mult decat am crede

Un atac informatic ce s-ar propaga la nivelul intregii planete ne-ar costa la fel de mult precum dezastrele naturale de amploare. Informatiile vin din cadrul unui raport alcatuit de Lloyds of London si redactat in parteneriat cu firma de analiza de risc Cyence. Acestia au analizat potentialele pierderi economice care ar urma pe fondul spargerii [].

Ministrul Culturii, Lucian Romascanu: Demolarea Cathedral Plaza e mult mai periculoasa decat constructia in sine

Ministrul Culturii, Lucian Romascanu, a afirmat, luni seara, la Digi24, demolarea Cathedral Plaza este mult mai periculoasa decat constructia in sine, motiv pentru care este nevoie de un aviz al Comisiei de Monumente Istorice din cadrul ministerului, aviz care nu poate fi dat in absenta dosarului complet.

Romanii bogati adora luxul la volan: au cheltuit de trei ori mai mult pe masini scumpe noi anul acesta

Criza a trecut pentru romanii bogati, numarul inmatricularilor de masini de lux noi este in primele 6 luni de aproape trei ori mai mare decat in urma cu un an. In Romania au fost inmatriculate anul acesta 45 de masini exclusiviste noi, fata de 18.

in Teleorman, salariul mediu brut este cu 900 de lei mai mic decat in restul tarii

Salariatii teleormaneni castiga in continuare mai putin decat conationatii din alte judete. in Teleorman salariul mediu brut este cu 900 de lei mai mic decat in restul tarii.

Lloyd 's: Atacurile cibernetice produc pagube mai mari decat dezastrele naturale

Atacurile cibernetice sunt mai costisitoare decat dezastrele naturale, potrivit unui raport al companiei de asigurari londoneze Lloyd 's.

JLL: Cererea spatiilor de birouri, de peste 4 ori mai mare decat suprafata livrata. Peste 60 de companii au inchiriat spatii de lucru in primele 6 luni

Cererea neta de spatii de birouri din Bucuresti a totalizat aproape 80. 000 de metri patrati in prima jumatate a anului, ceea ce inseamna un plus de circa 10. 000 de locuri de munca, daca este luat in calcul ca pentru fiecare angajat sunt alocati 8 metri.

Firme cu angajati part-time vor plati mai mult la contributii (proiect de ordonata)

Firmele vor plati contributiile sociale calculate la valoarea intreaga a salariului minim brut pentru angajatii cu fractiuni de norma care nu depasesc salariul minim, incepand cu veniturile pe august 2017, prevede un proiect de ordonanta simpla pregatit de Guvern.

Firme cu angajati part-time vor plati mai mult la contributii (proiect de ordonanta)

Firmele vor plati contributiile sociale calculate la valoarea intreaga a salariului minim brut pentru angajatii cu fractiuni de norma care nu depasesc salariul minim, incepand cu veniturile pe august 2017, prevede un proiect de ordonanta simpla pregatit de Guvern.

Medicamentul din bucatarie. O lingurita cu aceste seminte contine mai mult calciu decat o cana cu lapte

Un condiment foarte popular in bucataria romaneasca, mararul este utilizat din cele mai vechi timpuri ca un medicament cu multiple aplicatii. Mararul contine vitaminele: A, C si grupul B B1, B2, B.

Cheltuieli uriase pentru portretul oficial al lui Macron, care va fi mai mare decat al predecesorilor (FOTO)

Marimea conteaza? Asta este intrebarea care framanta internetul in ultimele zile dupa ce autoritatile locale franceze au fost nevoite sa aloce sume mai mari din buget pentru portretul noului.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )