Libnet.ro
UNICEF

01:05

[P] Cei mai dinamici antreprenori din Transilvania vor fi premiati la Gala Campioni in Business din Cluj-Napoca

Hotnews Hotnews,
 [P] Cei mai dinamici antreprenori din Transilvania vor fi premiati la Gala Campioni in Business din Cluj-Napoca

A doua Gala Campioni in Business din acest an va avea loc pe 9 noiembrie la Cluj-Napoca, la Grand Hotel Italia, incepand cu ora 18:00. In cadrul evenimentului, partenerii si sustinatorii proiectului Campioni in Business, Enterprise Investors, Banca Comerciala Romana, PwC Romania si Asociatia Triple Helix Romania, vor premia antreprenorii din Transilvania ale caror companii au obtinut rezultate remarcabile in anul 2016. continuă pe Hotnews

ATP Finals Next Gen: Format special propus in competitia care ii reuneste pe cei mai buni tineri din circuit

De marti si pana sambata vor putea fi vazuti la Milano cei mai buni tineri din circuitul ATP in Next Gen ATP Finals. Competitia va avea un format special, conducatorii ATP-ului introducand o serie de schimbari in regulament.

Decizie de eliberare conditionata pentru interlopul Claudiu Sibisean, unul dintre cei mai celebrii infractori din Alba

Unul dintre cei mai cunoscuti infractori din Alba, Claudiu Mircea Sibisean, fost lider al lumii interlope din oras, ar urma sa fie eliberat conditionat. Judecatoria Aiud a admis in 1 noiembrie 2017 propunerea comisiei speciale din cadrul Penitenciarului Aiud privind lasarea in libertate a condamnatului.

NIMENI nu se astepta la ASA CEVA din partea lui FUEGO, unul dintre cei mai cunoscuti artisti din Romania! Chiar el a facut ANUNTUL

Paul Surugiu, cunoscut ca si Fuego, va incepe un turneu, in curand. Artistul a primit in dar un sacou special pe care a promis ca il va purta in spectacolele din turneul ce urmeaza.

Pretul petrolului a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani

Cotatia barilului de petrol Brent a crescut luni la bursa ICE Futures din Londra pana la 62,44 dolari, cel mai ridicat nivel din iulie 2015, dupa ce printul mostenitor Mohammad bin Salman din Arabia Saudita.

Preturile petrolului au urcat la cele mai ridicate niveluri din ultimii doi ani

Preturile petrolului au urcat luni la cele mai ridicate niveluri din ultimii doi ani, cresterea fiind alimentata de o serie de evenimente care au debutat cu arestarile unor fosti si actuali de rang inalt din Arabia Saudita, suspectati de coruptie, relateaza Bloomberg.

Preturile petrolului au urcat la cele mai ridicate niveluri din ultimii doi ani

Preturile petrolului au urcat luni la cele mai ridicate niveluri din ultimii doi ani, cresterea fiind alimentata de o serie de evenimente care au debutat cu arestarile unor fosti si actuali de rang inalt din Arabia Saudita, suspectati de coruptie, potrivit Bloomberg.

Cea mai raspandita escrocherie din Bucuresti revine. Daca esti contactat sub acest pretext, anunta imediat politia

Cea mai raspandita escrocherie din Bucuresti revine. Mirajul castigurilor fabuloase ii face pe romanii creduli victime sigure pentru vanzatorii de iluzii. Acestia se prezinta ca.

Top 10 cele mai inalte turnuri din lume

Intre primele zece cele mai inalte turnuri din lume se afla si un cos de fum al unei centrale din Kazahstan, in timp ce locul 40 din top 100 este ocupat de o structura construita acum mai bine de doua secole.

Presa iberica: Trei romance sunt cele mai puternice femei din Spania - VIDEO

Trei romance se numara printre cele mai influente femei din Spania. Marcela Topor este supranumita prima-doamna a Cataloniei, deoarece sotul ei este Carles Puigdemont, liderul separatist al.

Pretul petrolului, la cea mai ridicata cota din ultimii doi ani

Cotatia barilului de petrol Brent a crescut luni la bursa ICE Futures din Londra pana la 62,44 dolari, cel mai ridicat nivel din iulie 2015. Principalul motiv, sustin analistii, ar fi recentul scandal din Arabia Saudita privind infiintarea unui comitet anticoruptie, care a decis arestarea unor inalti oficiali si oameni de afaceri.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )