Libnet.ro
UNICEF

13:15

(P) Davanti Tyres investeste si mai mult in cercetare si dezvoltare

B1 B1,
(P) Davanti Tyres investeste si mai mult in cercetare si dezvoltare

P)Producatorul britanic de anvelope Davanti Tyres isi deschide o noua unitate de dezvoltare si cercetare in cadrul centrului tehnologic Applus+ IDIADA, din Spania, unde va dezvolta noua generatie de. continuă pe B1

Secretul Simonei Halep s-a aflat. De ce se teme, de fapt, cel mai mult: Nu are rezolvare

Indragita jucatoare de tenis, Simona Halep a dezvaluit care este una dintre cele mai mari temeri ale sale. Sportiva sustine ca ii este frica sa zboare cu avionul. De ce se teme, de fapt, cel mai mult Simona Halep Desi Simona Halep a incercat sa scape de frica zborului cu avionul, mai ales din cauza .

Romanii care merg cu masina in Belgia si care nu s-au aflat in strainatate mai mult de 48 de ore nu trebuie sa prezinte test COVID negativ Ce alte categorii de persoane sunt exceptate

Copiii cu varsta sub 12 ani sau persoanele care calatoresc pe alte rute decat aeriana sau maritima si care nu s-au aflat in strainatate mai mult de 48 de ore sunt exceptate de la obligatia de a prezenta un test PCR cu rezultat negativ pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2 la intrarea in Belgia.

Cine sunt romanii care au castigat mai mult in pandemie: unde s-au dat salarii mai mari in criza Covid

Surprinzator, dar criza sanitara n-a adus si o criza economica pentru toata lumea. Exista romani care au castigat mai bine in 2020, anul marcat de pandemie. Multi specialisti vorbesc.

Vei plati mai mult pe curent daca nu faci asta, de la 1 ianuarie: ce e liberalizarea pietei de curent

Romanii sunt destul de reticenti la schimbare, dar odata cu liberalizarea pietei de electricitate, schimbarea devine inevitabila si are mari sanse sa vina cu preturi mai mari la energie.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )