Libnet.ro
UNICEF

10:15

[P] E.ON Flash, in topul celor mai inovatoare companii din Romania

Hotnews Hotnews,
 [P] E.ON Flash, in topul celor mai inovatoare companii din Romania

ON Flash, furnizor de energie si gaze 100% digital, se numara printre cele mai inovatoare companii romanesti in anul 2017, conform revistei Business Magazin, care a realizat un catalog dedicat inovatiei drept cheie a dezvoltarii afacerilor. Lansata cu doar cateva luni in urma, compania E. ON Flash si-a propus sa dezvolte solutii inteligente si rapide adresate celor care doresc sa isi schimbe furnizorul dar nu au facut-o pana acum de teama formalitatilor complicate sau din cauza neclaritatilor pe care le au in privinta procedurii de urmat. Cu E. ON Flash insa toate aceste temeri dispar: totul se desfasoara exclusiv online, in doar cateva minute, urmand cativa pasi simpli, evitand astfel cozile si risipa de timp. continuă pe Hotnews

E.ON Flash, in topul celor mai inovatoare companii din Romania

ON Flash, furnizor de energie si gaze 100% digital, se numara printre cele mai inovatoare companii romanesti in anul 2017, conform revistei Business Magazin, care a realizat un catalog dedicat inovatiei drept cheie a dezvoltarii afacerilor.

Castelul din Romania, inclus in topul celor mai frumoase din Europa

Castelul Bran este inclus de publicatia spaniola, El Pais, printre 20 cele mai frumoase castele din Europa. Imaginea cetatii din Pasul Bran-Rucar este a treia, dintr-o galerie de 20 de poze, dupa celebrul Castel Ne.

Topul celor mai bine platiti angajati ai ministerelor

In noua ministere, salariul mediu depaseste 5. 000 de lei net pe luna. Cele mai mari salarii medii din ministere sunt obtinute de angajatii Ministerului Afacerilor Externe, unde cei peste 2. 200 de.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2657 seconds )