Libnet.ro
UNICEF

19:45

(P) GREENFIELD, ansamblul rezidential cu cea mai spectaculoasa dezvoltare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
(P) GREENFIELD, ansamblul rezidential cu cea mai spectaculoasa dezvoltare

GREENFIELD, ansamblul rezidential din nordul capitalei, cunoscut de bucuresteni si sub numele de cartierul imbratitasat de padure datorita celor 900 de hectare de arbori ai padurilor Baneasa si Tunari ce se invecineaza cu acesta pe doua dintre cele. continuă pe Wall-Street Ro

Cea mai veche fotografie din lume. Titulatura este disputata de mai multe instantanee realizate la inceputul secolului al XIX-lea

Titlul de cea mai veche fotografie din lume este disputat intre mai multe imagini care surprind, fiecare pentru prima data, ipostaze diferite.

Si in 2016 vor sa va f..., aaa... sa va fure votul! Un socialist din Republica Moldova candideaza la cea mai tare gafa din campania electorala (VIDEO)

Cea mai tare gafa a actualei campanii electorale din Republica Moldova i-a apartinut unui socialist. Analistul politic Bogdan Tirdea, membru al pardidului condus de Igor Dodon, pro-rusul ramas in cursa pr.

VIDEO Simona Halep a fost nominalizata pentru cea mai frumoasa lovitura de la Turneul Campioanelor

Simona Halep a fost nominalizata de WTA pentru cea mai frumoasa lovitura de la Turneul Campioanelor, cu o executie din meciul cu Dominika Cibulkova, pierdut cu scorul de 3-6, 6-7 5), in Grupa Rosie a competitiei. Contracandidatele Simonei sunt Dominika Cibulkova, Svetlana Kuznetsova, Madison Keys si Karolina Pliskova.

Cum sa faci cea mai buna pasta de masline

Un aperitiv simplu si bun. Pasta de masline o poti servi pe felii de paine prajita sau, daca vrei un aranjament mai special, pe biscuiti sarati. Afla mai jos cum sa faci cea mai buna pasta de masline, si nu vei fi dezamagit de rezultat.

Romania trece la ora de iarna. Sambata spre duminica va fi noaptea cea mai lunga. Ora 4 va deveni ora 3

Ziua de 30 octombrie va avea 25 de ore, fiind cea mai lunga zi din anul 2016. Ora 4 va deveni ora 3.

Poarta BIKINI pentru barbati si e suspectata ca ar avea PENIS! Cea mai SEXY femeie din lume in 2015, criticata pentru pozele deocheate de pe Instagram (FOTO)

Michelle Keegan, actrita britanica cotata drept cea mai frumoasa femeie din lume a anului 2015 de catre revista FHM For Him Magazine), a fost criticata dur de internauti. Cu toate ca isi petrece.

Romania trece duminica la ora de iarna. Ceasurile se dau inapoi cu o ora, 30 octombrie fiind cea mai lunga zi din an

Romania trece duminica la ora oficiala de iarna, ceasurile vor fi date inapoi cu o ora, la 04. 00, care va deveni 03. 00, iar 30 octombrie va fi cea mai lunga zi din acest an.

Cea mai gustoasa tarta cu cartofi. Reteta careia nu-i vei rezista in acest weekend

Cu toate ca in prezent suntem printre cei mai mari consumatori de cartofi de pe continentul european, in sudul Romaniei ei au fost gustati prima data abia acum un secol. Avem pentru voi reteta careia nu ii vei rezista: cea mai gustoasa tarta cu cartofi.

Pisicutule, acum esti dottore si-n chestiunea Transilvaniei? |Cea mai citita opinie a saptamanii

Zau, esti mai tare decat Birlic da, eu chiar cred ca esti un comic extraordinar, nu ca ai avea o problema cu capu. Daca as fi secretara pe la Antipa, m-as mieuna pe langa director sa obtina fonduri pentru impaierea ta: ai fi cel mai de succes exponat, vagabondul vesel, spectaculoasa incrucisare intre Raj Kapur-ul de Gorj si Phtirius pubis, singurul paduche intrat in bancurile romanilor.

Qualcomm pregateste cea mai mare tranzactie din domeniu

Qualcomm vrea sa devina o companie cat mai solida si cat mai independenta, iar pentru asta pregateste o noua achizitie. Qualcomm a luat decizia de a cumpara cel mai important producator de cipuri pentru automobile, oferind astfel o idee despre intentiile de dezvoltare pe termen mediu a companiei. Masinile viitorului au sansa sa devina urmatoarele [].

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )