Libnet.ro
UNICEF

18:00

Qualcomm pregateste cea mai mare tranzactie din domeniu

Playtech Playtech,
Qualcomm pregateste cea mai mare tranzactie din domeniu

Qualcomm vrea sa devina o companie cat mai solida si cat mai independenta, iar pentru asta pregateste o noua achizitie. Qualcomm a luat decizia de a cumpara cel mai important producator de cipuri pentru automobile, oferind astfel o idee despre intentiile de dezvoltare pe termen mediu a companiei. Masinile viitorului au sansa sa devina urmatoarele []. continuă pe Playtech

Romania a inregistrat cea mai mare reducere din UE a pretului benzinei in ultimii doi ani

ACTUALIZARE 10:27 Consiliul Concurentei a demarat in primul semestru al anului 7 investigatii privind posibile incalcari ale legislatiei Consiliul Concurentei a demarat in primul semestru al anului un numar de 7 investigatii privind posibile incalcari ale legislatiei de concurenta si a finalizat alte 7 anchete incepute anterior, potrivit raportului Mediul concurential romanesc - evolutii in sectoare esentiale 2016, trimis redactiei. ----- Romania a inregistrat cea mai mare reducere din Uniunea Europeana la pretul benzinei la pompa, de 23,7%, de la mijlocul anului 2014 si pana in luna iulie a acestui an, in timp ce pretul motorinei s-a redus cu 23,48%, fiind a treia cea mai mare ieftinire din UE de in perioada analizata, pe fondul scaderii preturilor la petrol la nivel international, potrivit unui raport prezentat astazi de Consiliul Concurentei.

Romania va avea cea mai mare rata de crestere intre 2016-2018

Tara noastra va avea cea mai mare rata de crestere in perioada 2016-2018, cresterea PIB-ului Romaniei fiind estimata la minimum 4,5% in 2016, inainte de o scadere la 3,3% intre 2017-2018, se arata in studiul Deloitte CE Banking Outlook, trimis Redactiei.

Poarta BIKINI pentru barbati si e suspectata ca ar avea PENIS! Cea mai SEXY femeie din lume in 2015, criticata pentru pozele deocheate de pe Instagram (FOTO)

Michelle Keegan, actrita britanica cotata drept cea mai frumoasa femeie din lume a anului 2015 de catre revista FHM For Him Magazine), a fost criticata dur de internauti. Cu toate ca isi petrece.

Samsung, in cea mai grava criza din istoria sa

Compania sud-coreana Samsung Electronics Co. a raportat o scadere de 17% a profitului sau in trimestrul al treilea din 2016, la 4. 540 miliarde woni 3,9 miliarde dolari), din cauza esecului lansarii modelului de smartphone Galaxy Note 7, ceea ce pune societatea in fata celei mai mari crize din existenta sa, informeaza Bloomberg.

Cel mai mare telescop din spatiu va fi construit de roboti

Comunitatea stiintifica a propus ideea unui nou observator spatial, care va deveni cel mai mare telescop construit vreodata. Oamenii de stiinta vor sa construiasca un telescop a carui oglinda principala va avea un diametru de 100 de metri. O asemenea dimensiune va face oglinda noului telescop sa fie de 40 de ori mai mare decat [].

Tranzactie record. Qualcomm cumpara cu 47 miliarde producatorul olandez de procesoare NXP

Americanii de la Qualcomm au anuntat cea mai mare tranzactie din istoria companiei, urmand sa preia, cu 47 miliarde dolari, rivalul olandez NXP, care pana in 2006 s-a numit Philips Semiconductors. Entitatea creata va avea vanzari anuale de 30 miliarde dolari, iar procesoarele Qualcomm vor ajunge pe mult mai multe terminale. The Verge scrie, relatand tranzactia, ca grupul american va deveni un fel de Intel al secolului 21.

Cea mai veche fotografie din lume. Titulatura este disputata de mai multe instantanee realizate la inceputul secolului al XIX-lea

Titlul de cea mai veche fotografie din lume este disputat intre mai multe imagini care surprind, fiecare pentru prima data, ipostaze diferite.

FOTOGALERIE Asa arata noul MINI Countryman, semnificativ mai mare. Pe strazi din februarie 2017

Noul MINI Countryman a fost prezentat oficial, online, cel mai mare model al marcii premium britanice avand acum si o versiune hibrida reincarcabila la priza ce poate rula pur electric pana la 40 km. A doua generatie MINI Countryman are la baza o platforma noua aceea din care deriva toate modelele BMW si MINI cu tractiune pe rotile din fata, platforma capabila sa suporte si tractiune integrala, denumita ALL4 in cazul MINI.

Romania trece duminica la ora de iarna. Ceasurile se dau inapoi cu o ora, 30 octombrie fiind cea mai lunga zi din an

Romania trece duminica la ora oficiala de iarna, ceasurile vor fi date inapoi cu o ora, la 04. 00, care va deveni 03. 00, iar 30 octombrie va fi cea mai lunga zi din acest an.

Grupul Pro are cresteri de venituri de la un an la altul: Romania, a doua cea mai profitabila tara din grupul CME

Romania, prin grupul Pro TV, aduce venituri consistente pentru Central European Media Enterprises CME), dupa ce compania-mama a televiziunii din Romania a dezvaluit bilantul pentru trimestrul al treilea al acestui an.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )