Libnet.ro
UNICEF

16:16

(P) M247 Ltd, una dintre cele mai importante companii ITC din Europa, intra pe piata din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
(P) M247 Ltd, una dintre cele mai importante companii ITC din Europa, intra pe piata din Romania

M247 Ltd intra pe piata din Romania ca M247 Europe SRL, fiind primul operator din aceasta tara cu o prezenta in 8 dintre cele mai mari si mai importante puncte de Internet Exchange din Europa. Mai mult, suntem singura companie de telecomunicatii din. continuă pe Wall-Street Ro

Bitcoin in pericol? Unul dintre cele mai importante site-uri de schimb pentru moneda virtuala a fost inchis

Milioane de dolari investiti in bitcoin sunt in pericol, dupa ce unul din cele mai populare site-uri de schimb, Mt. Gox, a devenit indisponibil, scrie CNN. Rata de schimb a bitcoin a atins un prag minim, din.

Top 12 cele mai impresionante orase-fortareata din lume

De-a lungul istoriei, unele orase au fost imprejmuite de ziduri impozante, cu scopul de a le feri de inamici. De la Ierusalim ori Dubrovnic si pana la Toledo sau Xian, ADPM iti prezinta astazi 12 dintre cele mai frumoase orase-fortareata ale lumii.

O pianista romanca stabilita la Hamburg lanseaza primul Festival de Muzica Clasica din Sibiu: Ne dorim sa aducem un omagiu pianistei Clara Haskil

Alina Azario s-a nascut la Piatra-Neamt, a studiat pianul la Paris si la Hamburg, iar in prezent preda la una dintre cele mai importante insitutii din lume, Hochschule fur Musik und Theater. A colaborat cu renumitul violonist Renaud Capucon, este o apropiata a cunoscutei pianiste Elisabeth Leonskaja si se pregateste sa isi lanseze primul CD si in Romania, pe 19 martie, la Carturesti.

O poveste cu visatori si profitori: Cum au participat romanii din Cernauti la revolta anti-Ianukovici

La Cernauti traieste una dintre cele mai importante comunitati romanesti din Ucraina. Ca sa isi apere interesele, romanii din Ucraina l-au votat pe Ianukovici. Acum ei au coborat insa in strada impotriva unui regim corupt. Spera ca schimbarile sa ajunga si la Cernauti. O poveste cu visatori si profitori de Laurentiu Diaconu-Colintineanu.

FOTO Cum arata cel mai poluat loc din Hunedoara. Proiectul de ecologizare a ruinelor combinatului intarzie

Proiectul de reabilitare a celor 20 de de hectare din vechea platforma industriala a Hunedoarei, finantat prin Programul Operational Regional 2007 - 2013, nu a demarat pana, desi au trecut mai bine de trei ani de la data in care a fost initiat. in prezent, zona care urmeaza sa intre in ecologizare este considerata una dintre cele mai poluate ale Hunedoarei.

Peste 22.300 de cereri depuse in prima zi de inscriere in pregatitoare, cele mai multe in Bucuresti si Iasi

Peste 22. 300 de cereri au fost inregistrate in prima zi de inscriere in clasa pregatitoare, pana la ota 20. 00, cele mai multe in Bucuresti si judetele Iasi, Constanta, Suceava si Timis, potrivit Ministerului Educatiei.

Cele mai mari companii din lume au platit dividende de 1.000 miliarde de dolari

Cele mai mari companii listate din lume au platit pentru prima data actionarilor dividende totalizand peste 1. 000 de miliarde de dolari, potrivit unui studiu al firmei de cercetare Henderson Global Investors, citat de CNBC.

Premiile Gopo 2014: La limita de jos a cerului de Igor Cobileanski - cele mai multe nominalizari

Lungmetrajul La limita de jos a cerului, de Igor Cobileanski, a primit cele mai multe nominalizari - 13 - la editia de anul acesta a premiilor Gopo, care va avea loc pe 24 martie, in Bucuresti, potrivit site-ului oficial al evenimentului.

Cele mai eficiente exercitii pentru fesieri tonifiati

Din varietatea de exercitii recomandate de antrenori la sala pentru tonifierea posteriorului, doua s-au dovedit a fi cele mai eficiente in urma unor studii care masoara activitatea electrica a muschilor.

Moldova Mall Iasi a fost cumparat de milionarul bucurestean Gheorghe Iaciu. Mai multe etaje ale cladirii vor fi transformate in spatii pentru birouri

Unul dintre cele mai importante centre comerciale din Iasi, Moldova Mall, aflat in centrul orasului, a fost cumparat de omul de afaceri bucurestean Gheorghe Iaciu.

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )