Libnet.ro
UNICEF

07:00

(P) Ochelarii de soare. Cele mai populare modele si povestea lor

Antena3 Antena3,
(P) Ochelarii de soare. Cele mai populare modele si povestea lor

Ideea de a proteja ochii impotriva soarelui sau privirilor din jur preocupa umanitatea de milenii. Dar astazi, ochelarii de soare au devenit mai mult accesoriu de moda decat instrument medical. Si, ca la orice. continuă pe Antena3

ADIO, POSTA ELECTRONICA: Unul dintre cele mai populare servicii de MAIL, cazut pe mai tot globul! PANICA printre utilizatori. Verifica-ti contul chiar acum

Panica printre internauti dupa ce una dintre cele mai populare platforme a cedat din motive neelucidate inca. ADIO, MIOARA ROMAN! DIN PACATE A CEDAT! OANA ROMAN A FACUT ANUNTUL iN LACRIMI Platforma.

Ce preferinte au cumparatorii online: Soft-urile, printre cele mai populare produse

Frecventa cu care se fac cumparaturile online este ridicata, 17% dintre respondenti declarand ca fac acest lucru cel putin o data pe saptamana, iar 26% cel putin o data sau de doua ori pe luna, arata un studiu realizat de un furnizor de solutii de monetizare online.

Mail-urile Yahoo nu pot fi accesate. Romania, printre cele mai afectate tari

Utilizatorii din mai multe tari, inclusiv Romania, au raportate probleme serviciile Yahoo si Yahoo Mail. Potrivit platformei DownDetector, care colecteaza in timp real date despre intreruperi ale mai multor servicii online, cele mai afectate tari sunt Franta, Germania, Marea Britanie, Romania, Grecia si Spania.

Topul oraselor care ofera cele mai bune conditii de viata locuitorilor, realizat de publicatia The Economist

Prestigioasa publicatie The Economis a facut topul 140 al oraselor cu cele mai bune conditii de viata. Pentru al doilea an consecutive, locul intai este ocupat de Viena.

Spania si Romania, tarile din UE cu cele mai multe nereguli in utilizarea fondurilor regionale si agricole

Spania a fost tara Uniunii Europene care a acumulat cele mai multe nereguli in utilizarea fondurilor europene regionale si agricole intre 2014 si 2018, cu un total de 10. 995 de cazuri, reprezentand 22% din totalul celor identificati in blocul comunitar, potrivit unui raport publicat marti de OLAF, potrivit Rador care citeaza Tele Cinco. La o distanta mare, pe locul doi se situeaza Romania cu 5. 563 de situatii.

Top cele mai urmarite filme ale momentului. Ce vedem in aceasta toamna la cinema

Filmele cu cele mai mari incasari din aceasta perioada inca pot fi vizionate in cinematografele din tara. Vezi mai jos daca ti-a scapat vreunul. Angel Has Fallen Cod Rosu in Serviciile.

NASA: Un asteroid care rivalizeaza cele mai maricladiri din lume va trece pe langa Terra

Un asteroid de dimensiuni mari, care rivalizeaza cu cele mai inalte cladiri din lume, va trece pe la.

Cele mai expuse zone ale Bucurestiului la inundatii

Directorul General Apa Nova Madalin Mihailovici explica, intr-un interviu, care sunt cartierele din Capitala cele mai expuse unor inundatii de scurta durata si motivele pentru care reteaua de canalizare a Bucurestiului nu face intotdeauna fata capriciilor vremii.

Au pus la cale sa dea lovitura prin metoda accidentul si totul era pregatit in cele mai mici detalii. Doar ca nu le-a iesit asa cum si-au dorit. Acum sunt considerati cei mai prosti hoti din Romania

Au pus la cale sa dea lovitura prin metoda accidentul si totul era pregatit in cele mai mici detalii. Doar ca nu le-a iesit asa cum si-au dorit dintr-o greseala. Acum sunt considerati cei mai prosti.

Nucile proaspete crude sunt cele mai sanatoase. Studiu

Doua portii de nuci pe saptamana sunt asociate cu scaderea riscului de deces din pricina bolilor cardiovasculare, potrivit unui studiu recent facut public la Congresul Mondial de Cardiologie. Nucile proaspete crude sunt cele mai sanatoase.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )