Libnet.ro
UNICEF

22:15

Spania si Romania, tarile din UE cu cele mai multe nereguli in utilizarea fondurilor regionale si agricole

Hotnews Hotnews,
 Spania si Romania, tarile din UE cu cele mai multe nereguli in utilizarea fondurilor regionale si agricole

Spania a fost tara Uniunii Europene care a acumulat cele mai multe nereguli in utilizarea fondurilor europene regionale si agricole intre 2014 si 2018, cu un total de 10. 995 de cazuri, reprezentand 22% din totalul celor identificati in blocul comunitar, potrivit unui raport publicat marti de OLAF, potrivit Rador care citeaza Tele Cinco. La o distanta mare, pe locul doi se situeaza Romania cu 5. 563 de situatii. continuă pe Hotnews

Romania, tara cu cele mai multe investigatii ale OLAF din ultimii 4 ani. Vezi in text sinteza rapoartelor OLAF si DLAF

Oficiul European de Lupta Antifrauda OLAF) a deschis 66 de investigatii in ultimii 4 ani privind posibile fraude in care e implicata tara noastra, Romania fiind de departe pe primul lor in UE din acest punct de vedere, se arata in Raportul anual al OLAF pdf) pe anul 2018, publicat in aceste zile. Locul secund este ocupat de Ungaria, cu 52 de investigatii si de Bulgaria cu 27 de investigatii, mai arata Raportul.

Incendiu intr-un cartier din Buzau. Mai multe proprietati au ars

Mai multe proprietati din cartierul Dorobanti din municipiul Buzau au fost afectate de un incendiu izbucnit in noaptea de luni spre marti, in urma caruia mai multe persoane au facut atac de.

Dolj: Sorina Pintea a cerut o analiza pentru reorganizarea Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova, unde s-au constatat mai multe nereguli

Ministrul Sanatatii a cerut sefului Corpului de Control sa faca o analiza, impreuna cu o echipa, pentru a vedea cum poate fi reorganizat Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova, pentru a deveni eficient.

Mail-urile Yahoo nu pot fi accesate. Romania, printre cele mai afectate tari

Utilizatorii din mai multe tari, inclusiv Romania, au raportate probleme serviciile Yahoo si Yahoo Mail. Potrivit platformei DownDetector, care colecteaza in timp real date despre intreruperi ale mai multor servicii online, cele mai afectate tari sunt Franta, Germania, Marea Britanie, Romania, Grecia si Spania.

De ce vara aceasta a fost una dintre cele mai groaznice pentru calatoria cu trenul

Vara si mai ales in zilele de week-end se vad si mai tare problemele din sistemul feroviar romanesc: calatoria fara loc in vagoane etajate pe distante mari, imposibilitatea de a gasi bilete pe unele rute si aerul conditionat care, fie lipseste, fie nu face fata. in plus, pe multe rute microbuzele sunt rare si scumpe, iar blocajele de pe cele mai aglomerate sosele fac ca alternativele la tren sa fie prea putine. in articol puteti citi de ce in Romania este atat de neplacut sa calatoresti cu trenul.

Numarul romanilor aflati in cautarea unui job, in crestere. Care sunt cele mai cautate locuri de munca

In luna august, companiile au inregistrat cu 11% mai multe aplicari la joburi comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. Cele mai cautate locuri de munca sunt in contabilitate, transport, inginerie, medical, farmacie si IT, potrivit unui studiu Best Jobs.

Metrorex deschide, incepand de astazi, mai multe casierii destinate achizitionarii titlurilor de calatorie pentru elevi si studenti

Metrorex deschide mai multe casierii destinate achizitionarii titlurilor de calatorie pentru elevi si studenti. Astfel, incepand din 2 septembrie vor fi deschise inca 8 casierii specializate pentru emiterea abonamentelor lunare cu pret redus 50%, fata de cele 3 functionale in perioada vacantelor scolare.

Congresul East Meets West 2019 - Cei mai importanti specialisti in chirurgia cardiovasculara vin la Bucuresti pentru a prezenta cele mai noi tehnici minim invazive

Bolile cardiovasculare reprezinta principala cauza de deces in Romania. Pacientii merita cele mai bune tratamente si medici care au acces la cele mai noi tehnologii in domeniu. De aceea, Congresul East Meets West 2019 ii aduce la Bucuresti pe cei mai importanti specialisti in chirurgia cardiovasculara si endovasculara.

Au pus la cale sa dea lovitura prin metoda accidentul si totul era pregatit in cele mai mici detalii. Doar ca nu le-a iesit asa cum si-au dorit. Acum sunt considerati cei mai prosti hoti din Romania

Au pus la cale sa dea lovitura prin metoda accidentul si totul era pregatit in cele mai mici detalii. Doar ca nu le-a iesit asa cum si-au dorit dintr-o greseala. Acum sunt considerati cei mai prosti.

Explozie uriasa in Belgia! Mai multe persoane au fost ranite, altele sunt prinse sub daramaturi

Mai multe persoane au fost ranite marti si altele sunt prinse sub daramaturi dupa o explozie in orasul belgian Anvers, relateaza agentia DPA si publicatia Le Soir. Explozia a afectat mai multe locuinte.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2593 seconds )