Libnet.ro
UNICEF

12:15

(P) Recunostinta imbraca mai multe forme: un sentiment din adancul inimii sau o expresie de multumire

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
(P) Recunostinta imbraca mai multe forme: un sentiment din adancul inimii sau o expresie de multumire

M-am apucat de comedie acum aproape 11 ani. Doar 11 ani pentru ca nu punem la socoteala toate cazaturile pe care le-am luat cand eram mic si care erau foarte amuzante pentru restul. Restul familiei. Eram foarte pierdut la inceputul carierei mele de. continuă pe Wall-Street Ro

Recunostinta imbraca mai multe forme: un sentiment din adancul inimii sau o expresie de multumire

Luasem licenta cu 10 si el a considerat ca merita sa sarbatorim altfel. Tinea pe bar o sticla enorma de whisky prinsa intr-un suport; a inclinat-o cu un deget si a turnat un deget in cel mai greu pahar de sticla pe care-l tinusem vreodata in mana.

(P) Recunostinta imbraca mai multe forme: un sentiment din adancul inimii sau o expresie de multumire

La varsta de 13 ani mi-am lasat familia in urma si am ales drumul performantei cu speranta si increderea ca aveam sa reusesc langa omul care imi propusese acest drum, antrenorul Dan Podeanu.

Trafic ingreunat pe mai multe drumuri nationale din judetele Brasov, Constanta si Suceava, din cauza cetii

Traficul rutier pe mai multe drumuri nationale din judetele Brasov, Constanta si Suceava se desfasoara cu dificultate, sambata seara, din cauza cetii dense, in unele zone vizibilitatea fiind sub 50 de metri.

FOTOGALERIE Proiecte imobiliare care vor schimba fata Bucurestiului: Majoritatea PSD- ALDE din Consiliul general a aprobat mai multe proiecte controversate, respinse pana acum

La ultima sedinta inainte de Craciun, majoritatea PSD-ALDE din Consiliul General al Municipiului Bucuresti a pus pe ordinea de zi suplimentara si a aprobat mai multe proiecte controversate de urbansim, contestate de unele ONG-uri.

Cod galben de ceata, chiciura si polei in mai multe judete

Mai multe judete se afla, vineri pana la orele pranzului, sub atentionare de cod galben de ceata, polei si chiciura, potrivit unor avertizari ale Administratiei Nationale de Meteorologie.

Fostul fotbalist Marius Bretan a murit - Cele mai multe selectii in Liga 1 pentru CFR Cluj

Fostul fotbalist Marius Bretan, romanul cu cele mai multe selectii in Liga I pentru CFR Cluj 199 de partide), a incetat din viata la varsta de 74 de ani, informeaza lpf. ro.

Mai multe tari europene intensifica masurile de securitate

Atacul din targul de Craciun de la Berlin a trimis o unda de soc in Europa, iar mai multe tari si-au intensificat masurile de securitate in perioada sarbatorilor, scrie DPA.

Setea de like-uri: Tot mai multe femei isi doresc ca cererea lor in casatorie sa fie transmisa live pe Facebook

Potrivit unui studiu recent, goana dupa like-uri pe Facebook a facut ca una din cinci femei sa-si doreasca ca cererea in casatorie sa fie transmis live in online.

EXPLOZIE LA METROUL DIN MOSCOVA! Mai multe persoane, RANITE (VIDEO)

Cel putin patru oameni au fost raniti intr-o explozie produsa la o statie de metrou din Moscova. Din primele informatii, se pare ca deflagratia s-a produs din cauza unei butelii de gaz. Explozia a avut.

Le ia celor 3 copii un munte de jucarii: mama acuzata de rasfat excesiv le cumpara celor mici si mai multe cadouri de Craciun in acest an

Emma Tapping, mama a trei copii din Isle of Man, Marea Britanie, a devenit celebra anul trecut, cand a fost acuzata ca isi rasfata excesiv de mult copiii dupa ce a cumparat fiecaruia cate 87 de cadouri. Criticile nu par sa o deranjeze pe femeie, deoarece anul acesta le-a cumparat 96 de cadouri, pentru fiecare, noteaza site-ul Oddity Central.

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )