Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fostul fotbalist Marius Bretan a murit - Cele mai multe selectii in Liga 1 pentru CFR Cluj

Hotnews Hotnews,
 Fostul fotbalist Marius Bretan a murit - Cele mai multe selectii in Liga 1 pentru CFR Cluj

Fostul fotbalist Marius Bretan, romanul cu cele mai multe selectii in Liga I pentru CFR Cluj 199 de partide), a incetat din viata la varsta de 74 de ani, informeaza lpf. ro. continuă pe Hotnews

A murit Marius Bretan, o legenda a echipei CFR Cluj

Fostul fotbalist Marius Bretan, romanul cu cele mai multe selectii in Liga I pentru CFR Cluj 199 de jocuri), a incetat din viata la varsta de 74 de ani, informeaza lpf. ro.

Programul magazinelor de sarbatori: Cele mai multe mall-uri si magazine vor fi inchise pe 25 decembrie si 1 ianuarie

In ziua de Craciun, dar si in prima zi a anului viitor majoritatea magazinelor, dar si a centrelor comerciale vor fi inchise, exceptie vor face centrul comercial AFI Cotroceni, cateva hipermarketuri, dar si cinematografele care vor functiona dupa un program special.

Programul magazinelor de Sarbatori: Cele mai multe mall-uri si magazine vor fi inchise in 25 decembrie si 1 ianuarie

In ziua de Craciun, dar si in prima zi a anului viitor majoritatea magazinelor, dar si a centrelor comerciale vor fi inchise, exceptie vor face centrul comercial AFI Cotroceni, cateva hipermarketuri, dar si cinematografelor care vor functiona dupa un.

Analist CIA: SUA a facut mai multe greseli in legatura cu Saddam Hussein si cu Irakul

SUA a inteles gresit intentiile lui Saddam Hussein si ale Irakului, spune un analist CIA, care l-a interogat pe fostul dictator. John Nixon a avut numeroase conversatii cu fostul lider si acum afirma ca americanii au facut mai multe confuzii atunci cand au intervenit in Irak, relateaza publicatia britanica The Independent.

Cele mai cumplite epidemii si dezastre din istorie. Moartea neagra, boala care a facut prapad in Europa

Natura si-a demonstrat de mai multe ori de-a lungul istoriei nu doar puterea creatoare, dar si forta distrugatoare, atat prin intermediul catastrofelor naturale, cat si a virusilor si bacteriilor care au ucis milioane si milioane de oameni.

Mai multe tari europene intensifica masurile de securitate

Atacul din targul de Craciun de la Berlin a trimis o unda de soc in Europa, iar mai multe tari si-au intensificat masurile de securitate in perioada sarbatorilor, scrie DPA.

Autoritatile belgiene au condus mai multe operatiuni antiteroriste in Schaerbeek, o suburbie cunoscuta pentru comunitatea insemnata de migranti

Autoritatile belgiene au efectuat, luni noapte, mai multe raiduri antiteroriste in suburbia Schaerbeek din Bruxelles, zona locuita de migranti musulmani turci, albanezi, dar si bulgari, polonezi si.

NOU ATAC iN ANKARA. Politia turca a arestat un individ care a tras mai multe focuri de arma langa ambasada SUA

Politia turca a arestat un barbat care a tras mai multe focuri de arma in aer langa ambasada SUA din Ankara, si asta la cateva ore dupa ce ambasadorul rus a fost asasinat, intr-o galerie de.

Cod galben de ceata in mai multe judete

Meteorologii au emis mai multe avertizari Cod galben de ceata, valabile pentru mai multe judete din tara, in care vizibilitatea este redusa.

Autoritatile belgiene au condus mai multe operatiuni antiteroriste in suburbia Schaerbeek din Bruxelles

Autoritatile belgiene au condus luni noaptea mai multe raiduri antiteroriste in suburbia Schaerbeek din Bruxelles. Cel putin o persoana a fost retinuta in urma operatiunilor fortelor de ordine, in vreme ce mai multe strazi au fost inchise in Schaerbeek, o suburbie locuita de o comunitate diversa de migranti musulmani turci, albanezi, dar si bulgari, polonezi si romani, transmite Russia Today.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2448 seconds )