Libnet.ro
UNICEF

21:45

[P] Romnia Recicleaza ajunge din nou n Cluj: Locuitorii din Camarasu recicleaza pe 10 octombrie

Hotnews Hotnews,
 [P] Romnia Recicleaza ajunge din nou n Cluj: Locuitorii din Camarasu recicleaza pe 10 octombrie

Asociatia Environ in parteneriat cu Asociatia Sistemul National de Reciclare a Bateriilor SNRB) si Primaria Camarasu organizeaza, miercuri, 10 octombrie o campanie de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice DEEE) si a bateriilor uzate. Programul Romania Recicleaza va ajunge pentru a doua oara in acest an in comuna Camarasu. continuă pe Hotnews

[P] Romnia Recicleaza ajunge din nou n Ilva Mica!

Asociatia Environ in parteneriat cu Asociatia Sistemul National de Reciclare a Bateriilor SNRB) si Primaria Ilva Mica organizeaza, marti, 9 octombrie, o campanie de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice DEEE) si a bateriilor uzate. Programul Romania Recicleaza va ajunge pentru a doua oara in acest an in comuna Ilva Mica. Programul Romania Recicleaza va ajunge pentru a doua oara in acest an in comuna Ilva Mica.

[P] Romnia Recicleaza ajunge n judetul Cluj Locuitorii din Bontida recicleaza pe 8 octombrie

Asociatia Environ in parteneriat cu Asociatia Sistemul National de Reciclare a Bateriilor SNRB)si Primaria Bontida organizeaza, luni, 8 octombrie o campanie de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice DEEE) si a bateriilor uzate.

[P] Romnia Recicleaza ajunge n judetul Cluj. Locuitorii din Bontida recicleaza pe 8 octombrie

Asociatia Environ, in parteneriat cu Asociatia Sistemul National de Reciclare a Bateriilor SNRB)si Primaria Bontida organizeaza, luni, 8 octombrie o campanie de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice DEEE) si a bateriilor uzate.

Kanye West a disparut DIN NOU de pe Social Media! Ce s-a intamplat?

Kanye West ia din nou o pauza de Social Media si si-a sters conturile de Instagram si Twitter in ultimele zile dupa cateva postari controversate.

VIDEO Serie A: Juventus, victorie pe terenul lui Udinese / Cristiano Ronaldo a marcat din nou

Juventus Torino a castigat, sambata seara, partida disputata in deplasare la Udinese, scor 2-0, si isi mentine parcursul perfect din aceasta editie de campionat: opt victorii in opt etape. Cristiano Ronaldo a marcat pentru a patra oara in tricoul Batranei doamne.

Subiectele zilei: Laura, n infern. Povestea-tipar a unei fetite abuzate de tatal vitreg n timp ce mama muncea n Italia; Primarul Sectorului 5 loveste din nou: Zilele Recoltei, alti 200.000 de euro tocati fara licitatie!; Complici la frauda? Un referendum

Sa faca ce vrea, dar SA NU iNFIEZE! Vine referendumul in satul Odaile, Prahova. La birtul de la o raspantie de drumuri din satul Odaile, judetul Prahova, la orele pranzului, mai multi barbati discuta aprins. Referendumul din Olt a reaprins vechile rivalitati din judet: Ceausescu nu a vrut sa fie Romanati. Pe scurt, pana in 1950, cand au fost desfiintate cele 58 de judete si au aparut, dupa modelul sovietic.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )