Libnet.ro
UNICEF

15:00

[P] Vreti o casa? Haideti la cel mai mare eveniment imobiliar al anului!

Hotnews Hotnews,
 [P] Vreti o casa? Haideti la cel mai mare eveniment imobiliar al anului!

Daca sunteti in cautarea unui apartament sau a unei case si sunteti dornici sa va mutati chiar anul acesta, atunci acest mesaj a ajuns la momentul potrivit. Salonul Imobiliar Bucuresti incepe pe 2 martie la Palatul Parlamentului si este prima ocazie sa achizitionati o proprietate anul acesta. Trebuie sa stiti ca anul 2018 este unul in care piata imobiliara se aseaza din nou pe temelii sanatoase, in care cererea intalneste oferta la cel mai bun si corect pret de pana acum. continuă pe Hotnews

Indicele Robor la 6 luni a ajuns la 2,43%, CEL MAI MARE nivel din octombrie 2014!

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 2,09% pentru a sasea zi consecutiv, dar indicele Robor la 6 luni a crescut la 2,43%, cel mai mare .

Indicele Robor la 6 luni, la cel mai mare nivel din octombrie 2014

Indicele Robor la 6 luni a crescut miercuri la 2,43%, cel mai mare nivel din 31 octombrie 2014, cand a fost 2,45%. Pe de alta parte, indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majori.

VIDEO Cel mai mare avion din lume a trecut cu bine de testele de pista

Cel mai mare avion din lume, gigantul Stratolaunch, conceput de compania Stratolaunch Systems pentru a plasa satelitii pe orbita, a efectuat, zilele acestea, teste de pista.

Cel mai mare avion din lume a trecut cu bine de testele de pista VIDEO

Cel mai mare avion din lume, gigantul Stratolaunch, conceput de compania Stratolaunch Systems pentru a plasa satelitii pe orbita, a efectuat, zilele acestea, teste de pista.

Apple lanseaza cel mai mare iPhone din istorie

Apple lanseaza anul acesta trei noi smartphone-uri, intrecare si cel mai mare iPhone din istorie. Celelalte doua modele sunt: un telefon modernizat de aceeasi dimensiune ca actualul iPhone X si un model mai.

SUA, cel mai mare producator mondial de petrol in 2019

SUA vor devansa Rusia, devenind cel mai mare producator mondial de petrol, cel mai tarziu in anul 20.

Cel mai mare producator de aur din Australia intra in actionariatul Lundin Gold

Newcrest Mining Ltd. , cel mai mare producator de aur din Australia, a investit 250 de milioane de dolari in achizitia unei cote de 27,1% din compania miniera canadiana Lundin Gold Inc. , informeaza Reuters.

Schimbare majora in conducerea gigantului Daimler. Chinezii de la Geely au devenit cel mai mare actionar

Producatorul chinez de automobile Geely a devenit cel mai mare actionar al Daimler AG dupa ce a cumparat o cota de 969% din gigantul german care detine Mercedes-Benz.

Cum arata cel mai mare parc de distractii interior din lume, in care Dubaiul a investit 1 miliard de dolari FOTO

Dubaiul gazduieste deja cea mai inalta cladire din lume, insule artificiale si primul hotel cu o padure tropicala. Acum are si cel mai mare parc tematic indoor din lume, denumit IMG Worlds of Adventure.

EL este cel mai mare ESCROC AL SECOLULUI: A fugit cu SUTE de milioane de dolari, dupa ce a povestit ca are PUTERI MAGICE

Foutanga Babani Sissoko este considerat unul dintre cei mai mari escroci din istorie, tunurile imense pe care le-a provocat de-a lungul vietii, aducandu-i renumele de Excrocul secolului XX. Totul a.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,288 seconds )