Libnet.ro
UNICEF

07:15

Nu e pacaleala: Pensiile, MAJORATE de la 1 aprilie! Ministrul Muncii anunta CRESTERI spectaculoase pentru aceste categorii

B1 B1,
Nu e pacaleala: Pensiile, MAJORATE de la 1 aprilie! Ministrul Muncii anunta CRESTERI spectaculoase pentru aceste categorii

De luni, pensionarii vor incasa mai multi bani. Ministrul Muncii, Marius Budai, anuntand cresteri spectaculoase pentru cei care s-au incadrat in grupele I si II de munca. incepand de luni, facem. continuă pe B1

Ministrul Muncii anunta majorari spectaculoase pentru pensionarii care au lucrat in grupele I si II de munca

Pensiile aferente lunii aprilie vor incepe sa fie platite de luni, iar pentru pensionarii care au lucrat in grupele I si II de munca majorarea va fi spectaculoasa, a declarat, duminica, ministrul Muncii, Marius Budai.

Ministrul Muncii, anunt despre zeci de mii de pensii: Sunt cresteri spectaculoase

Ministrul Muncii, Marius Budai, a anuntat la Antena 3 ca plata pensiilor pe luna aprilie se va face incepand de luni si ca zeci de mii de pensionari vor primi pensiile recalculate. incepand de luni facem.

Veste buna pentru pensionarii care vor primi pensiile majorate

Veste buna pentru pensionarii care vor primi pensiile majorate. O prima transa a plecat deja spre beneficiari. Este vorba de 30. 000 de romani care vor avea venituri mai mari din aceastaluna. Pana.

Marius Budai: De luni, facem plata aferenta lunii aprilie a pensiilor. Sunt cresteri spectaculoase

Pensionarii vor incasa, incepand de luni, pensiile aferente lunii aprilie, ministrul Muncii, Marius Budai, anuntand cresteri spectaculoase pentru cei care s-au incadrat in grupele I si II de munca, scrie Mediafax. Ministrul a mai precizat ca 33. 000 de decizii de pensii au fost deja expediate.

ITP Rabla. Ministrul Mediului anunta eliminarea ITP pentru acest program

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a anuntat sambata ca inspectia tehnica periodica ITP) solicitata in Programul Rabla va fi eliminata pentru o masina care sta in curtea unui.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )