Libnet.ro
UNICEF

20:00

Veste buna pentru pensionarii care vor primi pensiile majorate

Antena3 Antena3,
Veste buna pentru pensionarii care vor primi pensiile majorate

Veste buna pentru pensionarii care vor primi pensiile majorate. O prima transa a plecat deja spre beneficiari. Este vorba de 30. 000 de romani care vor avea venituri mai mari din aceastaluna. Pana. continuă pe Antena3

Ministrul Muncii anunta majorari spectaculoase pentru pensionarii care au lucrat in grupele I si II de munca

Pensiile aferente lunii aprilie vor incepe sa fie platite de luni, iar pentru pensionarii care au lucrat in grupele I si II de munca majorarea va fi spectaculoasa, a declarat, duminica, ministrul Muncii, Marius Budai.

Veste buna pentru parintii din Romania. Intra in vigoare majorarea alocatiilor

Veste buna pentru parintii din Romania. incepand de astazi intra in vigoare majorarea alocatiilor, insa abia din luna mai copiii vor beneficia efectiv de majorare.

PENSII RECALCULATE. Ce pensionari vor primi intre 2.000 si 4.000 de lei in plus la pensie, din aceasta luna

Din aceasta luna, zeci de mii de pensionari vor primi pensii mai mari cu pana la 4. 000 de lei, in urma recalcularii pensiilor din grupele I si II de munca, a anuntat ministrul Muncii.

PENSII 2019. Ce pensionari vor primi intre 2.000 si 4.000 de lei in plus la pensie, din aceasta luna

Din aceasta luna, zeci de mii de pensionari vor primi pensii mai mari cu pana la 4. 000 de lei, in urma recalcularii pensiilor din grupele I si II de munca, a anuntat ministrul Muncii Marius.

Marea recalculare. Ce pensionari vor primi intre 2.000 si 4.000 de lei in plus la pensie, din aceasta luna

Din aceasta luna, zeci de mii de pensionari vor primi pensii mai mari cu pana la 4. 000 de lei, in urma recalcularii pensiilor din grupele I si II de munca, a anuntat ministrul Muncii Marius Budai.

PENSII 2019. Zeci de mii de pensionari vor avea pensiile crescute de la 1 aprilie. Anuntul facut de Olguta Vasilescu

Olguta Vasilescu a declarat in exclusivitate ca de la 1 aprilie, pensiile pentru care s-a terminat recalcularea se vor mari. Cateva zeci de mii de pensionari, pentru.

ALOCATII COPII 2019. Copiii vor primi mai multi bani de la stat incepand de la 1 aprilie. Cat vor primi in plus

Olguta Vasilescu anunta ca de la 1 aprilie vor creste alocatiile tuturor copiilor. De maine, cresc alocatiile tuturor copiilor, dupa cum urmeaza: -300 de lei pentru cei cu.

Digi24 MAPN, de 1 aprilie: Armata devine obligatorie. Tinerii cu varsta intre 20 si 35 de ani vor primi toate detaliile in timp util

Astazi este Ziua internationala a pacalelilor, iar retelele de socializare au fost invadate de glume. Lentile de contact albastre pentru toti ofiterii SRI, armata redevine obligatorie sau implanturi cu microcip pentru suedezii majori. Unele au fost publicate chiar pe conturile oficiale ale unor institutii.

HOROSCOP. Luna Noua in Berbec: Zodiile care vor avea o perioada fantastica. Totul le merge bine

Luna Noua in Berbec are loc pe 5 aprilie. Aceste trei zodii vor fi afectate in mod pozitiv. HOROSCOP BERBEC- Sezonul Pestilor a fost unul dur, insa acum esti pe teritoriul tau si totul iti merge.

HOROSCOP. Luna Noua in Berbec: Zodiile care vor avea o perioada de cosmar

Luna Noua in Berbec are loc pe 5 aprilie. Aceste trei zodii vor fi afectate in mod negativ. HOROSCOP RAC- Iti faci prea mult griji legate de cariera. Stii care este misiunea ta in viata si stii ca te.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )