Libnet.ro
UNICEF

13:00

Pacienta decedata de coronavirus, ignorata la Spitalul din Arad: Au lasat-o sa moara ca un caine. Niciun medic nu a fost pe la ea!

Antena3 Antena3,
Pacienta decedata de coronavirus, ignorata la Spitalul din Arad: Au lasat-o sa moara ca un caine. Niciun medic nu a fost pe la ea!

Acuze grave la Spitalul Municipal din Arad. O femeie de 53 de ani internata cu diabet si probleme la inima a murit dupa ce a fost infectata cu COVID. continuă pe Antena3

Greseala penala: un consilier local a postat pe Facebook lista medicilor confirmati pozitiv cu coronavirus la spitalul din oras

Un consilier local din Campulung Moldovenesc s-a ales cu dosar penal dupa ce a postat pe Facebook o lista cu personalul medical al spitalului din localitate infectat cu coronavirus.

Eroii nevazuti ai luptei cu COVID 19. Noi marturii ale asistentei care ingrijeste bolnavi la spitalul din Alba Iulia

Asistenta care ingrijeste bolnavi de coronavirus la Spitalul din Alba Iulia, Marcela Vilcan, revine cu un nou mesaj in care vorbeste despre implicarea cadrelor medicale.

Marturisire tulburatoare a unui medic rezident trimis la spitalul din Suceava: Sunt sigur ca ma voi infecta, dar e nevoie de noi acolo!

Noi medici din Iasi vor pleca la Suceava pentru a se alatura cadrelor medicale care se lupta deja cu numar mare de pacienti infectati cu coronavirus. in pofida situatiei dificile pe care o vor gasi acolo, acestia sunt optimisti si increzatori ca vor reusi sa-si duca cu bine la indeplinire misiunea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )