Libnet.ro
UNICEF

22:00

Pacienti evacuati, dupa ce un copac a cazut peste Spitalul Obregia. Barbat gasit mort intr-un parc din Sectorul 4. Apelul lui Raed Arafat pentru populatie

Antena3 Antena3,
Pacienti evacuati, dupa ce un copac a cazut peste Spitalul Obregia. Barbat gasit mort intr-un parc din Sectorul 4. Apelul lui Raed Arafat pentru populatie

UPDATE: Un barbat a fost gasit mort intr-un parc din Sectorul 4, Bucuresti. Potrivit primelor informatii, acesta ar fi murit din cauza vijeliei puternice care face prapad in Capitala in aceste or. continuă pe Antena3

Taximetrist ranit dupa ce un copac a cazut peste masina sa, pe un bulevard din Capitala

Un taximetrist a fost preluat de o ambulanta si transportat la spital, marti, dupa ce un copac a cazut peste masina sa, din cauza vantului puternic, pe bulevardul Dinicu Golescu din Capitala, relateaza News. ro. In taximetru se aflau si trei pasageri, care au refuzat transportul la spital, potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov.

Incident grav in Capitala. Un taximetrist a fost ranit, dupa ce un copac a cazut peste masina sa

Un taximetrist a fost preluat de o ambulanta si transportat la spital, marti, dupa ce un copac a cazut peste masina sa, din cauza vantului puternic, pe bulevardul Dinicu Golescu din Capitala. in.

Vantul face prapad: Un copac a cazut peste doua ambulante (VIDEO)

Vantul face prapad in tara. Doua ambulante au fost distruse dupa ce un copac a cazut peste ele in fata Crucii Rosii Brasov. Din fericire, nicio persoana nu a fost ranita, informeaza B1 TV.

Un copac a cazut peste o aripa a spitalului Obregia din Bucuresti. Pacientii au fost evacuati

Doi copaci au cazut, marti seara, peste o aripa a spitalului Obregia din Capitala fiind necesara evacuarea pacientilor si a medicilor. Pana la aceasta ora, vantul puternic a doborat 65 de copaci, mai multe interventii sunt in desfasurare, iar in asteptare sunt zeci de solicitari.

Un copac a cazut peste ambulantele Crucii Rosii

Un copac a cazut in aceasta dimineata peste doua ambulante infata sediului Crucii Rosii, blocand intrarea in sediu. Nimeni nu a fost ranit.

Dezastru in Bucuresti. Traficul este blocat, iar zeci de copaci au cazut pe masini si carosabil. Spitalul Obregia, evacuat

54 de copaci doborati de vantul puternic au cazut pe 41 de autoturisme in Capitala, au anuntat, marti, oficiali ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti - Ilfov.

Prapad in Capitala: Copac prabusit peste un taxi. Doi oameni au fost raniti(VIDEO)

Prapad in Capitaladin cauza vremii. Doi oameni au fost raniti dupa ce un copac s-a prabusit peste un taxi. De altfel, zeci de masini au fost avariate de cand Bucurestiul se afla sub codul de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )