Libnet.ro
UNICEF

11:15

Un copac a cazut peste o aripa a spitalului Obregia din Bucuresti. Pacientii au fost evacuati

România Liberă România Liberă,
Un copac a cazut peste o aripa a spitalului Obregia din Bucuresti. Pacientii au fost evacuati

Doi copaci au cazut, marti seara, peste o aripa a spitalului Obregia din Capitala fiind necesara evacuarea pacientilor si a medicilor. Pana la aceasta ora, vantul puternic a doborat 65 de copaci, mai multe interventii sunt in desfasurare, iar in asteptare sunt zeci de solicitari. continuă pe România Liberă

Taximetrist ranit dupa ce un copac a cazut peste masina sa, pe un bulevard din Capitala

Un taximetrist a fost preluat de o ambulanta si transportat la spital, marti, dupa ce un copac a cazut peste masina sa, din cauza vantului puternic, pe bulevardul Dinicu Golescu din Capitala, relateaza News. ro. In taximetru se aflau si trei pasageri, care au refuzat transportul la spital, potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov.

Incident grav in Capitala. Un taximetrist a fost ranit, dupa ce un copac a cazut peste masina sa

Un taximetrist a fost preluat de o ambulanta si transportat la spital, marti, dupa ce un copac a cazut peste masina sa, din cauza vantului puternic, pe bulevardul Dinicu Golescu din Capitala. in.

Vantul face prapad: Un copac a cazut peste doua ambulante (VIDEO)

Vantul face prapad in tara. Doua ambulante au fost distruse dupa ce un copac a cazut peste ele in fata Crucii Rosii Brasov. Din fericire, nicio persoana nu a fost ranita, informeaza B1 TV.

Pacienti evacuati, dupa ce un copac a cazut peste Spitalul Obregia. Barbat gasit mort intr-un parc din Sectorul 4. Apelul lui Raed Arafat pentru populatie

UPDATE: Un barbat a fost gasit mort intr-un parc din Sectorul 4, Bucuresti. Potrivit primelor informatii, acesta ar fi murit din cauza vijeliei puternice care face prapad in Capitala in aceste or.

Un copac a cazut peste ambulantele Crucii Rosii

Un copac a cazut in aceasta dimineata peste doua ambulante infata sediului Crucii Rosii, blocand intrarea in sediu. Nimeni nu a fost ranit.

Noi promisiuni de parcari facute de Gabriela Firea in ziua in care o ploaie a blocat traficul din Bucuresti

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat marti ca anul viitor vor incepe lucrarile la mai multe parcari, unele in centrul Capitalei, altele parkride, la iesirea din Bucuresti si la gurile de metrou. Anul acesta, primarul general promite ca vor incepe lucrarile la parcarea parkride de la Capatul Sos. Pantelimon, iar anul viitor la : parcarea subterana Edgar Quinet, Piata Dorobanti, Piata Constitutiei, Sala Palatului, Piata Lahovary, Piata Cantacuzino, Theodor Pallady si Baneasa.

UPDATE Ploaia a blocat iar Bucurestiul: Trafic de cosmar pe mai multe artere din Bucuresti

Trafic de cosmar marti dimineata in Bucuresti, Soseaua Colentina, Bulevardul Tei si alte artere din Capitala fiind blocate. Blocaje au aparut si la intrarea din Bucuresti dinspre DN1, dar si pe Bulevardul Iuliu Maniu Traficul este dificil marti dimineata si in alte zone din oras, blocajele aparand, ca de obicei, odata cu ploaia in capitala.

Edmond Niculusca, despre centrul vechi din Bucuresti: Lista cladirilor cu risc seismic nu reflecta realitatea, dezastrul va fi mult mai mare. Plus: cum uratesc centrul istoric termopanele, polistirenul si contoarele de pe fatade

Cladirile noi din centrul Bucurestiului nu au o arhitectura de calitate si nu respecta regulamentul zonelor protejate, sunt doar o forma de mutilare a tesutului istoric, a declarat intr-un interviu acordat HotNews. ro Edmond Niculusca, fondatorul asociatiei ARCEN, un ONG care face inventarul zonelor protejate unde se afla cladiri vechi, valoroase) din Bucuresti.

in premiera, sapte domenii de activitate pentru companiile premiate la cea de a XXIV-a editie a Topului Firmelor din Bucuresti

Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti CCIB) organizeaza marti, 24 octombrie, la Sala Ronda a Hotelului Intercontinental, cea de a XXIV-a editie a Topului Firmelor din Bucuresti, eveniment de referinta pentru viata economica a Capitalei.

IPP: Mai multe spatii abandonate din Bucuresti au un potential de a fi transformate in centre urbane atractive

Mai multe spatii abandonate din Bucuresti au un potential de a fi transformate in centre urbane atractive, potrivit unui comunicat al Institutului pentru Politici Publice IPP).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )