Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pacienti evacuati cu tot cu paturi la Spitalul de Boli Cronice din Stefanesti

România Liberă România Liberă,
Pacienti evacuati cu tot cu paturi la Spitalul de Boli Cronice din Stefanesti

Spitalul de Boli Cronice si Geriatrie Stefanesti, Arges, a fost evacuat in cursul zilei de miercuri . continuă pe România Liberă

Ce a aparut la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, dupa ce Draga Olteanu Matei a murit. Rar se intampla asa ceva

Conducerea Spitalului Sfantul Spiridon din Iasi a decis sa faca un gest aparte in semn de respect pentru una din cele mai mari actrite ale teatrului romanesc. Ce au decis sa faca oficialii institutiei medicale dupa ce Draga Olteanu Matei s-a stins din viata? Deces Draga Olteanu Matei: Ce a aparut la Spitalul Sfantul Spiridon .

Spitalul MedLife Genesys din Arad a devenit unitate medicala de suport COVID

MedLife continua sa sprijine autoritatile in lupta cu pandemia de COVID-19 si anunta faptul ca pune la dispozitia Ministerului Sanatatii in calitate de unitate suport COVID spitalul MedLife Genesys din Arad, cea mai mare unitate medicala a grupului din Vestul tarii. Este al doilea spital privat din Romania care se alatura sistemului medical public, urmand sa fie reconfigurat pentru a trata cazurile medii si grave, care necesita internare la terapie intensiva.

Zeci de pacienti, evacuati de urgenta din spitalul din Stefanesti dupa ce paznicul s-a distrat dand cu spray lacrimogen dupa o pisica (FOTO)

Alerta maxima, miercuri, la Spitalul din Stefanesti, judetul Arges, dupa ce personalul a sesizat un miros suspect intr-una dintre cladiri. Se pare ca paznicul, plictisit, a dat cu spray lacrimogen dupa o.

Spitalul Cantacuzino si Spitalul Sfantul Stefan din Bucuresti devin unitati-suport Covid

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat luni ca Spitalul Cantacuzino si Spitalul Sfantul Stefan din Bucuresti devin unitati-suport Covid, potrivit g4media.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1983 seconds )