Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce a aparut la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, dupa ce Draga Olteanu Matei a murit. Rar se intampla asa ceva

Playtech Playtech,
Ce a aparut la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, dupa ce Draga Olteanu Matei a murit. Rar se intampla asa ceva

Conducerea Spitalului Sfantul Spiridon din Iasi a decis sa faca un gest aparte in semn de respect pentru una din cele mai mari actrite ale teatrului romanesc. Ce au decis sa faca oficialii institutiei medicale dupa ce Draga Olteanu Matei s-a stins din viata? Deces Draga Olteanu Matei: Ce a aparut la Spitalul Sfantul Spiridon . continuă pe Playtech

Spitalul Cantacuzino si Spitalul Sfantul Stefan din Bucuresti devin unitati-suport Covid

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat luni ca Spitalul Cantacuzino si Spitalul Sfantul Stefan din Bucuresti devin unitati-suport Covid, potrivit g4media.

Draga Olteanu Matei a murit. Actrita avea 87 de ani VIDEO ARHIVA

Actrita Draga Olteanu Matei, internata saptamana trecuta, in stare grava, la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, a murit in noaptea de marti spre miercuri. Desi echipa medicala din Spitalul Sf Spiridon a facut toate eforturile sa o trateze, pacienta a decedat in aceasta noapte marti spre miercuri n. r. ), la ora 2,11, a declarat purtatorul de cuvant al Spitalului Sf Spiridon din Iasi, dr. Diana Cimpoesu.

Care este starea de sanatate a actritei Draga Olteanu Matei, internata la Iasi: Recunoaste persoanele, dar nu poate vorbi

Draga Olteanu Matei, in varsta de 87 de ani, se afla in continuare in stare critica, fiind internata de cateva zile in Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi. Actrita sufera de afectiuni cronice cardiovasculare si endocrine.

Draga Olteanu Matei s-a stins din viata. Motivul pentru care actrita nu a avut copii

Actrita Draga Olteanu Matei s-a stins din viata in noaptea de marti spre miercuri, 18 noiembrie, la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, la varsta de 87 de ani. Aceasta a fost casatorita cu Ion Matei, insa ce.

A murit Draga Olteanu Matei. in ce filme celebre a jucat

Actrita Draga Olteanu Matei s-a stins din viata in cursul noptii de 17 spre 18 noiembrie 2020, la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, la varsta de 87 de ani. Aceasta era cunoscuta pentru numeroasele filme in.

Draga Olteanu Matei a murit. indragita actrita s-a stins pe patul de spital, la 87 de ani

Actrita Draga Olteanu Matei s-a stins din viata in noaptea de marti spre miercuri, 18 noiembrie, la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi. Medicii au declarat ca au vegheat-o pana in ultima clipa, insa nu au.

Cand va fi inmormantata Draga Olteanu Matei

ActritaDraga Olteanu Mateis-a stins din viatain cursul noptii de 17 spre 18 noiembrie 2020, la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, la varsta de 87 de ani. inainte de a fi inmormantata,.

A murit Draga Olteanu Matei. Actrita avea 87 de ani

Actrita Draga Olteanu Matei a incetat din viata, noaptea trecuta, la spitalul judetean Sfantul Spiridon din Iasi, dupa cateva zile in care medicii au incercat sa faca totul pentru a o salva.

Cum a trait Draga Olteanu Matei inainte sa moara. Momente tulburatoare: doar din mila unor prieteni

Una din cele mai mari personalitati a scenei si cinematografiei s-a stins in aceasta dimineata. Draga Olteanu Matei s-a stins din viata la spitalul Sf. Spiridon din Iasi. Dupa o cariera stralucita, regretata doamna a teatrului romanesc, traia din mila prietenilor. Draga Olteanu Matei, o viata ca-n filme Inconfundabila atat prin modestie, dar si talent, .

Draga Olteanu Matei a murit. Actrita avea 87 de ani. Cauza mortii

Este doliu in Romania. Draga Olteanu Matei a murit la 87 de ani. indragita actrita fusese dusa la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi, din cauza unei hemoragii digestive superioare. Draga Olteanu Matei, dusa in stare grava la spital Draga Olteanu Matei a decedat astazi, 18 noiembrie, la varsta de 87 de ani. Actrita care a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2486 seconds )