Libnet.ro
UNICEF

13:00

Pacientii celui mai mare spital din Olt vor purta bratari de identificare. Manager: Sistemul poate genera economii

Adevărul Adevărul,
Pacientii celui mai mare spital din Olt vor purta bratari de identificare. Manager: Sistemul poate genera economii

Un sistem nou de identificare a pacientilor va fi implementat de la 1 ianuarie 2018 in cel mai mare spital din Olt, fiecare pacient urmand sa primeasca, la internare, o bratara. continuă pe Adevărul

Digi24: Povestea extraordinara a celui mai mare producator de instrumente muzicale din Europa: Hora Reghin

In aproape 70 de ani, aici au fost produse peste 4,5 milioane de instrumente. Mare parte au mers la export. Iar fabrica este printre putinele care au supravietuit din comunism in capitalism. Si inca un detaliu: din 1965 si pana azi, acelasi om se afla la conducere!.

Noua atentionare meteo: Ninsorile vor continua n cea mai mare parte a tarii si se va forma polei. Localitati ramase fara curent electric si scoli nchise

Meteorologii spun ca ninsorile vor continua in cea mai mare parte a tarii si se va depune un nou strat de zapada, iar in estul, centrul si sud-estul tarii se va forma polei. Administratia Nationala de Meteorologie a transmis, luni, o nou informare potrivit careia de la ora 12. 00 si pana marti la aceeasi ora vor fi ninsori si se va depune un nou strat de zapada. Ninsorile din ultimele ore au creat deja probleme in mai multe judete din tara, cele mai afectate zone fiind Timis, Vrancea, Bihor, Sibiu si Brasov. Localitati intregi au ramas fara curent electric, scolile si gradinitele fiind inchise. De asemenea, cursele de pe aeroportul din Sibiu au avut intarzieri de peste o ora, iar in Hunedoara au fost emise avertizari de avalansa.

Cumparatorul Arcelor Mittal Galati a finalizat achizitia Aluminium Dunkerque, cea mai mare topitorie de aluminiu din Europa

GFG Alliance, detinuta de Sanjeev Gupta a anuntat ca a finalizat achizitia Aluminium Dunkerque, cea mai mare topitorie de aluminiu din Europa. Alianta, cu sediul central la Londra, a declarat ca achizitia unitatii de productie care va fi redenumita Liberty Aluminium Dunkerque deschide calea catre un program de investitii ce au ca scop maximizarea valorii aluminiului produs aici.

Romania, din nou tara cu cea mai mare inflatie anuala din UE

Romania a avut, in noiembrie, cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele membre ale Uniunii Europene, cu un avans al preturilor de consum de 3,2%, la egalitate cu Estonia si Ungaria, arata datele publicate, astazi, de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Greve si manifestatii pentru o putere de cumparare mai mare in Belgia

Greve la uzine, manifestatii si baraje rutiere au avut loc vineri, in Belgia, mobilizarea de amploare a sindicatelor vizand o putere de cumparare mai mare, transmite AFP, care mentioneaza ca miscarea a fost declansata si impotriva unei reforme a pensiilor promovata de Guvernul de centru dreapta.

FOTO VIDEO O tona de carne pregatita la cea mai mare pomana a porcului, la Focsani

Evenimentul se afla la cea de a cincea editie si a fost organizat de cea mai mare societate de crestere a porcilor din zona Moldova.

Codul portocaliu de ninsori a fost prelungit. VISCOL in mare parte din tara. Urgia ajunge in Nord

Administratia Nationala de Meteorologie a prelungit, sambata, atentioarea cod portocaliu de ninsori pentru mai multe judete din vestul, sudul si centrul tarii, pana duminica, la ora 12. Si codul galben.

Codul portocaliu de ninsori a fost prelungit. VISCOL in mare parte din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a prelungit, sambata, atentioarea cod portocaliu de ninsori pentru mai multe judete din vestul, sudul si centrul tarii, pana duminica, la ora 12. Si codul galben.

Protestele ajung si n cea mai mica tara din Europa, Andorra: 1.000 de oameni au manifestat n capitala

Seful guvernului din principatul Andorra a declarat marti ca este atent la revendicarile sociale, dupa o manifestatie care a avut loc cu o zi in urma in cea mai mica tara din Europa, in semn de protest fata de recentele legi privind liberalizarea pietei muncii si pentru a denunta o situatie sociala in degradare, scrie AFP.

Mai multe zone din sectoarele 2 si 3 din Bucuresti nu au apa calda si caldura din cauza unei avarii a RADET

Mai multe zone din sectoarele 2 si 3 ale Capitalei nu au apa calda si caldura, incepand de luni, 17 decembrie, din cauza unei avarii aparute la Magistrala 2 a Regiei Autonome de Distributie a Energiei Termice RADET), potrivit unui comunicat emis de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )