Libnet.ro
UNICEF

10:31

Padurar gasit mort, cu lovituri la cap, intr-o padure din judetul Iasi. Ce suspiciuni au anchetatorii

Adevărul Adevărul,
Padurar gasit mort, cu lovituri la cap, intr-o padure din judetul Iasi. Ce suspiciuni au anchetatorii

Un padurar a fost gasit mort, vineri dimineata, cu lovituri la cap, intr-o padure din judetul Iasi. Potrivit primelor informatii, barbatul ar fi auzit, in cursul noptii trecute, zgomot de drujbe si s-ar fi dus sa vada ce se intampla. Astfel, anchetatorii suspecteaza ca barbatul a fost ucis de catre hotii de lemne. continuă pe Adevărul

Barbat gasit mort intr-o padure din Iasi. Era padurar si se dusese acolo dupa ce auzise niste drujbe

Un padurar a fost gasit mort intr-o padure din Iasi. Barbatul a auzit niste drujbe intr-o padure si a mers acolo sa vada ce se intampla. Vineri dimineata barbatul a fost gasit mort, cu.

El e tanarul de 27 de ani gasit spanzurat intr-o padure din Iasi. Cosmin absolvise Farmacia si urma sa dea examenul de licenta

Cosmin Mihai Brais, in varsta de 27 de ani, originardin Buhusi, judetul Bacau, a fost gasit de un prieten mort intr-o padure din Iasi. Prietenul acestuia l-a gasit spanzurat in padurea.

Un roman si iubita sa, asasinati in Costa Rica. Cine este barbatul care a fost gasit mort. VIDEO

Un roman si iubita sa au fost asasinati in Costa Rica, in timp ce se aflau in masina pe o strada din centrul orasului Alajuelita. Barbatul avea cazier pentru trafic de droguri, dupa ce incercase sa scoata din tara 20 de kilograme de cocaina, in timp ce tanara era fotomodel. Un roman si iubita sa .

Doliu in lumea sportului! Un tanar de 20 de ani a fost gasit mort intr-o piscina

Tanarul judoka Gabriel Schlichia Adriano, una dintre promisiunile acestui sport in Brazilia, a fost gasit fara viata intr-o piscina din orasul Curitiba, au anuntat, luni, surse oficiale, citate de.

Descoperire socanta la Vaslui. Un tanar a fost gasit mort si cu gatul taiat

Descoperire socanta intr-un sat din Vaslui. Un tanar de 32 de ani a fost gasit cu gatul taiat, chiar in fata portii. Martorii au explicat ca barbatul practic s-a tarat pana acolo cu ultimele.

Digisport: Tragedie in lumea fotbalului: jucator gasit mort in camera de hotel de colegii de la nationala

O noua tragedie a indoliat lumea fotbalului mondial. Jairzinho Pieter 31 de ani), portarul reprezentativei din Curacao, a decedat luni, 9 septembrie 2019, in hotelul in care nationala sa se afla in cantonament.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )