Libnet.ro
UNICEF

19:45

Un roman si iubita sa, asasinati in Costa Rica. Cine este barbatul care a fost gasit mort. VIDEO

Playtech Playtech,
Un roman si iubita sa, asasinati in Costa Rica. Cine este barbatul care a fost gasit mort. VIDEO

Un roman si iubita sa au fost asasinati in Costa Rica, in timp ce se aflau in masina pe o strada din centrul orasului Alajuelita. Barbatul avea cazier pentru trafic de droguri, dupa ce incercase sa scoata din tara 20 de kilograme de cocaina, in timp ce tanara era fotomodel. Un roman si iubita sa . continuă pe Playtech

Roman ucis in Costa Rica alaturi de iubita sa

Un roman a murit in Costa Rica dupa ce a fost impuscat impreuna cu iubita sa intr-un atac mafiot, co.

Un roman si iubita lui, asasinati in Costa Rica: Atacul in stil mafiot, surprins de camerele de supraveghere (VIDEO)

Un roman si iubita lui, un model de succes, au fost asasinati la comanda in Costa Rica. Cei doi se aflau intr-un autoturism in momentul in care au fost atacati de doi indivizi aflati pe o motocicleta. Pe.

Un roman si iubita lui, executati pe strada in Costa Rica. Barbatul ar fi avut legaturi cu traficul de droguri VIDEO

Romanul Ionut George Otelac si fotomodelul costarican Raquel Maria Gamboa Mora au fost asasinati marti in Costa Rica, scrie presa din tara centramericana.

VIDEO Cine este traficantul oradean asasinat de mafia drogurilor in Costa Rica

Romanul impuscat in in stil mafiot marti, 10 septembrie, in Costa Rica, a fost caraus de cocaina pentru un periculos clan interlop din Timisoara profilat pe traficul international de droguri. Barbatul, pe nume Ionut George Otelac, este originar din Oradea si a fost racolat imediat dupa terminarea liceului.

Un roman a fost asasinat la comanda in Costa Rica

Un roman a fost asasinat la comanda in Costa Rica. Acesta si-a pierdut viata in timpul unui atac mafiot. In imaginile postate de presa de pste Ocean se vede cum doi motociclisti se apropie de masina in care se a.

Cine este noua iubita a lui What`s Up. Se zvoneste ca s-au logodit deja

Surpriza mare! Dupa ce iubirea cu Simina s-a destramat, soarele pe strada lui What`s Up a iesit repejor. Cine este noua sa iubita? Se zvoneste ca s-au logodit deja. Cine este noua iubita a lui What`s Up La doua luni de la divortul de Simina, What`s Up iubeste din nou. Dupa ce au stabilit de .

Christian Sabbagh s-a casatorit in secret. Cine este si cum arata sotia jurnalistului de la 112

Christian Sabbagh, prezentatorul Stirilor Kanal D, s-a casatorit in secret. Cine este si cum arata sotia jurnalistului de la 112? Christian Sabbagh s-a casatorit in secret Christian Sabbagh, realizatorul TV al emisiunii 112 Politia in actiune de pe Prim TV poate fi vazut astazi prezentand Stirile Kanal D. Cu o cariera ce cumuleaza poate .

Cine este tanarul care a murit in accidentul produs de Mario Iorgulescu. Avea doua fetite

Mario Iorgulescu, fiul fostului presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) a fost implicat intr-un accident in urma caruia a fost transportat in stare grava la spital. in urma accientului a rezultat decesul unei persoane. Este vorba despre Dany Vicol, un tanar de 24 de ani, care era tatal a doua fetite. Tanarul care a .

MAE, precizari despre cazul romanului executat pe strada in Costa Rica

Ministerul de Externe a transmis ca intreprinde demersuri pentru a lamuri circumstantele in care un roman si iubita sa au fost executati in plina strada in Costa Risca.

Cine este barbatul care a murit in accidentul produs de Mario Iorgulescu

Soferul care a murit duminica dimineata, in accidentul produs de Mario Iorgulescu, fiul presedintelui LPF, pe Soseaua Chitila din Capitala, este un tanar din Chitila, Dany Vicol, in varsta de 24 de ani.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )