Libnet.ro
UNICEF

09:15

Pagini din istoria cinematografului maghiar

România Liberă România Liberă,
Pagini din istoria cinematografului maghiar

Saptamana acesta, Institutul Balassi Institutul Maghiar din Bucuresti ii invita pe cinefili la un nou episod din istoria filmului ungar. continuă pe România Liberă

SUA, in stare de soc dupa cel mai grav atac armat din istoria tarii: Criminalul era in evidenta FBI si jurase credinta Statului Islamic, care a revendicat atacul

Cel mai grav atac armat din istoria Statelor Unite a zguduit statul Florida. 50 de morti si 53 de raniti este ultimul bilant anuntat de autoritati, dupa ce un barbat de origine afgana a deschis focul.

SUA, in stare de soc dupa cel mai grav atac armat din istoria tarii: Criminalul era in evidenta FBI si jurase credinta Statului Islamic, care a revendicat atacul (VIDEO)

Cel mai grav atac armat din istoria Statelor Unite a zguduit statul Florida. 50 de morti si 53 de raniti este ultimul bilant anuntat de autoritati, dupa ce un barbat de origine afgana a deschis focul.

FOTO+ VIDEO. TOP 10 cele mai SINISTRE boli din istoria medicinei

Va temeti de o moarte dureroasa, de o amputare a picioarelor sau a mainilor si, mai rau, sa vi se spuna ca aveti lepra? Oamenii de stiinta au realizat o lista cu cele mai sinistre boli din toate timpurile, de la o bacterie care va devoreaza chipul pana la viermi care patrund in ochi si provoaca orbirea ireversibila. Este vorba de un scurt documentar postat pe canalul Youtube, care a avut deja zeci de milioane de vizualizari in cateva zile. Clipul prezinta, astfel, topul celor mai infricosatoare maladii din istoria medicinei.

Nou bilant al atacului armat din Florida, cel mai sangeros din istoria SUA: 50 de morti si 53 de raniti

Autorul, identificat drept Omar Mateen, american de origine afgana --------- *ACTUALIZARE 18:25 Atacul armat dintr-un club gay din Orlando, Florida, s-a soldat cu 50 de morti - cel mai sangeros din istoria SUA - si circa 53 de raniti, a anuntat astazi primarul orasului, Buddy Dyer, transmite AFP. Autorul atacului, care a fost ucis in schimbul de focuri cu politia, a fost identificat de mai multe posturi de televiziune drept Omar Mateen, un cetatean american de origine afgana. *ACTUALIZARE 16:20 SUA: 20 de morti si 42 de raniti in atacul armat din clubul de noapte din Orlando, Florida *ACTUALIZARE 13:37 Politia a anuntat ca atacatorul este mort.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )