Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pakistan: 250 de persoane au evadat din inchisoare Centrala cu ajutorul talibanilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pakistan: 250 de persoane au evadat din inchisoare Centrala cu ajutorul talibanilor

Circa 250 de persoane au evadat, astazi, din inchsoarea Centrala din Pakistan, cu ajutorul talibanilor, inarmati cu bombe si deghizati in politisti, potrivit Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Pakistan: 250 de persoane au evadat din inchisoarea Centrala cu ajutorul talibanilor

Circa 250 de persoane au evadat, astazi, din inchsoarea Centrala din Pakistan, cu ajutorul talibanilor, inarmati cu bombe si deghizati in politisti, potrivit Reuters.

PwC: Directorii generali din Europa Centrala si de Est pun mai putin accent pe inovatie

Directorii generali din Europa Centrala si de Est pun mai putin accent pe inovatie decat omologii lor din alte regiuni, se arata intr-un comunicat al PwC.

Medicul gasit vinovat pentru moartea lui Michael Jackson, eliberat din inchisoare cu doi ani mai devreme

Medicul Conrad Murray, cel care a fost gasit vinovat de moartea lui Michael Jackson, va fi eliberat din inchisoare cu doi ani mai devreme. Murray va parasi arestul pe 28 octombrie 2013 pentru buna purtare. Decizia a.

Posibil incendiu la salina Praid, in Harghita: Aproximativ 800 de persoane, evacuate din cauza fumului gros

Turistii aflati in salina Praid si mai multi angajati au fost evacuati, marti, din cauza unui posibil incendiu care a fost semnalat in interior. Purtatorul de cuvant al salinei, Alina Ciubotariu, a.

Circa 500 de persoane, evacuate din Salina Praid dupa ce in zona de tratament s-a infiltrat fum

Aproximativ 500 de persoane - turisti si bolnavi aflati la tratament in Salina Praid - au fost evacuate, marti, dupa ce in zona de vizitare si tratament s-a infiltrat fum, autoritatile presupunand ca ar fi.

Harghita: Circa 500 de persoane, evacuate din Salina Praid. Vezi de ce.

Aproximativ 500 de persoane - turisti si bolnavi aflati la tratament in Salina Praid - au fost evacuate, marti, dupa ce in zona de vizitare si tratament s-a infiltrat fum, relateaza Mediafax. Autoritatile presupun ca ar fi luat foc o barna din zona de exploatare a sarii din subteran. Directorul tehnic al Salinei Praid, Sebestyen Jozsef, a declarat ca aproximativ 500 de vizitatori si oameni aflati la tratament in subteran au fost evacuati dupa ce in zona de vizitare si tratament s-a infiltrat .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )